❎ [SOLD OUT] Tudung Sarung HEATHER ORCHID by Escarves

Assalamualaikum..

Sebenarnya warna HEATHER ORCHID #EasyRossy by #Escarves masih ada sehelai lagi utk saiz XL.

🌴Labuh depan dlm 80cm
🌴Labung belakang dlm 110cm

Harga Asal: RM79
Harga Diskaun: RM75
kos pos rm8(sem), rm11(ss)

Utk order boleh terus klik link berikut:-
www.wasap.my/60192229255 .

Terima kasih 😊💐

*serious buyer sangatlah kami hargai 🤗😍

Klik di sini utk melihat stok kemaskini SALE EASYROSSY

#Escarves #Shawllabuh #EasyRossy #asmicollections

❌ [ SEMUA KOLEKSI NAYLA OUT OF STOCK ] Mengapa KOLEKSI SHAWL NAYLA WAJIB ADA DALAM ALMARI ANDA?

Bismillahirrahmanirrahim

Tahniah! Yg sudah memilih shawl Nayla ini. Shawl Labuh serta mesra menyusu menjadi pilihan menjadi pilihan ibu2 diluar sana.

shawl nayla ini uniknya..ianya di design khas bidang labuh. Iaitu 2.0m x 80cm utk saiz L. 2.2mx 80cm utk XL.

Istimewanya lagi.. awningnya drp cotton.
Tak perlu risau awning patah,kemek dsb. Sangat mudah dibentuk.

Cuma awningnya TIDAK BOLEH DIGOSOK. klu ibu2 yg ada iron steam amway or philips tak perlu rajinkan diri utk menggosok awningnya ya. Kerana apa? SBB JIKA DH GOSOK IANYA TIDAK DAPAT MEMBENTUK SEPERTI SEDIAKALA. Tips ini wajib utk DIPATUHI supaya tidak menyesal dikemudian hari.
Kira boleh gosok bahagian body. Sbb material chiffon panora.ianya lembut dan mudah digosok. Klu ikut pengalaman sis sendiri,sia epas basuh ,sidai terus
Mmg x gosok dah..😁😁😁

Lagi 1 material cotton ni klu dh gosok lama2 dia akan makin longgar tau.

Bab Paling suka bab nayla ni sbb shawl ni ANTI-TEMBAM. serious tau! Pengalaman sis sendiri.. klu ikutkan berat badan sebelum kawen, baru kawen, ada anak 1 sampai anak 5 sebenarnya berat makin bertambah. Bab muka pun mmg nampak comel. Alhamdulillah! Allah bagi sihat.

Bila sis tengok gambar raya masa anak 1. Muka still maintain.bila raya anak2 dh 4 org (2014)serius nampak "boolat"..hahaha.. tapi start tahun ini 2017. Sis raya dengan easy rossy. Serious muka nampak bujur jer.. walaupun berat adala nampak naik cket..hahaha..😍😍

Shawl Nayla byk membantu tau.. sangat segera a.k.a shawl instant. Sarung 2x siap!. Sepantas kilat. Abang sayang pun suke dan hepi bila nampak Bidadari cepat siap! Haha.. terbukti tau! Nnt mesti abang sayang suke ajak dating selalu.. Pengalaman sendiri.. hehehe

Yg bestnya lagi tentang shawl nayla. Ianya pinless. Tak perlu brooch. Selamat. Tp klu yg suka buat scallop tu boleh pin kat bahu. Ikut pengalaman sis sendiri.
TIPS UTK SENTIASA KEMAS. sis suka pinkan belakang dlm bahagian inner tu. Pin bahagian dalam tau. Bukan luar. Kang pelik orang tgk awat pin belakang shawl..hihi.. (zaman belajar kat uia sokmo buat gini sebenarnya.. pin belakang tudung klu nak solat tanpa telekung ..eh tetiba..hahahaa).  Sis juga pinkan bahagian dalam kiri dan kanan bahagian dlm tau..so bahagian luar mmg sis dh x pin. bukan apa sbb sis ada anak kecik. Jadi klu anak tarik sedikit takdala serabai sgt. Ni tips shj utk sentiasa kemas. Sebenarnya tak pin lansung pun xpa...

Material shawl ini drp chiffon panora. Mmg best,lembut,flowy. Apa tu flowy? Tak keras kejung org kata...hahaa... tak nak ckp byk kena cuba sendiri..😁😁😁

Klu yang suka pakai tudung berdagu pun tiada masalah. Boleh kehadapankan ketika memakai shawl. Sbb sis selalu amalkan begitu..hehew. tertutup aurat dibawah dagu.Alhamdulillah settel.

Rasanya cukupla kot sis bebel. Tetiba rasa nk bebel pulak. Sbb anak2 dh tdo. Xde sape sape nk dibebelkan.😀😆😆

Nnt tgk kat bawahnya stok nayla yg masih ada. Sbb stok pun dh x byk tau..

Jangan dh habis baru nak cari tau. Sis tak dpt nak tlg.. sbb HQ Escarves dh x kan RESTOCK warna yg sama.

Eh lupa nak cerita.. Nayla ni sebenarnya dh masuk batch ke 4 tau. Shawl Nayla 1st batch hingga 3rd batch. Harga masih sama. RM59(L) RM69(XL).

Batch ke4 je harga lain RM63(L) RM74(XL). Mungkin ada yang bertanya kenapa harga lain.. antaranya ada sedikit TAMBAH NILAI bahagian inner(mmg bestla inner bahagian dlmnya tu) . Pastu yg paling best material nya drp Chiffon Flamingo. Chiffon ni dhla lembut, sejuk,flowy mcm panora chiffon cuma flamingo ni lagi best. Muslimah diluar sana kena WAJIB cuba 1. RASAI SENDIRI AURA NAYLA & KEUNIKANNYA.

Harga utk mungkin ada yang kata mahal. Tapi sebenarnya ianya sangat berbaloi dengan QUALITY yang BAKAL PEROLEHI nnt. Pastu harga tu sekali inner. Sebab Inner shawl nayla ni dh jahit sekali. No pasni tak yah pening2 cari inner lain k. Takmo emo2 cari inner yang selalu menghilang @ ghaib tetiba tu..hehe.🤗🤗

Dh lama sangat sembang.. jom
Utk melihat stok shawl nayla boleh klik di sini . kita kumpulkan dlm 1 ablum mengikut saiz utk memudahkan proses tempahan.
SHAWL NAYLA SAIZ L
SHAWL NAYLA SAIZ XL
SHAWL NAYLA 4.0 SAIZ L&XL

Utk sebarang tempahan & pertanyaan bleh terus
www.wasap.my/60192229255 .

👍Serious buyer sangat kami hargai.
Terima kasih 😊💐

#escarves #shawlnayla #shawllabuh
#asmicollections

❎[ OUT OF STOCK ] TUDUNG EZI TWIST BERDAGU🎉

🎊🎉CLEARANCE SALE 2017🎊🎉

RM20 shj
Kos pos rm8(sem),rm11(ss)

🌸Tudung Ezi Twist Adhwa Berdagu 2xl
🌸Material : Moss Crepe Gred Khas
🌸Saiz 2XL: Labuh bawah dagu dlm 27inci
🌸Soft awning drp material denim dan berdagu.

🗒 Utk memudahkan proses tempahan
WhatsApp segera ⤵⤵⤵
www.wasap.my/60192229255 .

Serious buyer sangatlah kami hargai.🤗
Terima kasih 😊💐

✔[ JUALAN LESS RM6 SEHELAI] Shawl Labuh Zaryn Bunga (XL)🌸🌸

🌸🌸Shawl Labuh Zaryn Bunga (XL)🌸🌸
🌺Kelabuhan 22-23 inci diukur dari bawah dagu (hampir sama dengan kelabuhan belakang shawl).
🌺Diperbuat dari Material Moss Crepe yang lembut dan sejuk
🌺Soft awning dari material Moss Crepe dijahit bersama
🌺Rekaan double loop, hanya 2 kali sarung sahaja untuk menggayakannya
🌺Corak bunga di shawl menampahkan seri shawl apabila dipakai.

Harga Asal : RM49 ❌
Harga SALE : RM45 ✔

HARGA DISKAUN: RM39 (sehingga 31 Nov 2017)

🚚Kos Pos 8(SEM),11(SS)

💢STOK TERHAD!
Utk order ⤵⤵⤵
www.wasap.my/60192229255

👍Serious buyers sangatla kami hargai. ✌🤗


Sold out❌
Available✔


Sold out❌


Sold out❌


Available ✔
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...