✔[SALE CUCI GUDANG ABSTRACT PREMIER ] + Kelebihannya by Escarves

Asssalamualaikum
Salam Jumaat yg mulia.
Allahumma solli 'ala Muhammad.❤

Pagini nak cerita ttg kelebihan shawl abstract premier,mmg corak abstract mcmni agak unik ini..

dan yg paling menariknya shawl ini materialnya mmg ternyata best iaitu drp Flamingo Chiffon. Mmg flowy dan best dipakai.

Ianya juga dihasilkan dengan "silk screening double sided" tau..

Nak tahu apa itu?
"silk screening double sided"🤔

Depan belakang nampak corak sama dgn bahagian hadapan

Bukan warna putih semata.

Nak tahu lebih kanjut..
Boleh lihat lebih lanjut gambar dibawah..😉


TERGODA TAK??
siyess material ni mmg tip top. Flowy. Corak pun LIMITED EDITION tau..

Cuna ada 3 warna shj.
Meroon
Hijau
Biru

Maklumat lanjut ABSTRACT PREMIER

🌹 *ABSTRACT PREMIER SPECIAL EDITION BY ESCARVES* 🌹

3 warna yang menarik
✔Blue Black
✔Emerald Green
✔Dark Brown

Didatangkan dengan 2 size :-
✔SIZE L (2.0 x 0.80m)
✔SIZE XL (2.4 x 0.80m)
Material:
✔INNER : SOFT COTTON
✔BODY: Flamingo Chiffon with silk screening double sided

Sekali dgn Metal tag yang exclusive.

Normal Price : RM69 (L) RM79 (XL)

✂✂✂✂✂✂✂

HARGA CUCI GUDANG

L -RM59

XL-RM64

kos Pos RM8(sem),RM11(ss)

Stok pun mmg dh tak byk..

Saiz XL yg available warna biru dan hijau shj.

Saiz L masih ada utk semua warna.

Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus
www.wasap.my/60192229255 .

Terima kasih 😊💐


P/s:nak jimat kos pos boleh order kedai kami asmi collections di shopee Malaysia

Singgah di sini

https://shopee.com.my/asmidar.jailani/518324678


Terima kasih

.😀😉💗

😍😍😍Alkisahnya...Bila ada Sale Cuci Gudang. Gempak uolss..

Assalamualaikum...

SALE CUCI GUDANG adalah 1 FENOMENA LUAR BIASA bagi Shawl keluaran Escarves.

Escarves sangat dikenali dengan keluarannya yg kain yg berkualiti walaupun harga agak "mahal" tapi siapa yg membelinya pasti amat sayang utk dilepaskan terutamanya koleksi mika black rose dan mika hijau olive. Serious siapa yang sudah milikinya jagalah ia sebaiknya sbb belum tahu design akan datang ada lagi @ x. Sbb design escarves custom printed. Mmg direka khas utk keluaran escarves shj. So exclusive 😍😍😍

Berbalik cerita SALE CUCI GUDANG..sbb harga dh betul2 mark down. Kawan2 pun pening nak buat pilihan yg ada.. tapi serious sangat pilihan warna dan koleksi tertentu SANGAT TERHAD.

so sesiapa yg berkenan.. cepat2 order ya!.

Ni cerita benar tau. Bukan main2..

Boleh terus whatsApp ke 019-222 9255 utk order Sale cuci Gudang Escarves.

Klik di sini utk maklumat lanjut:-
SALE CUCI GUDANG

Terima kasih.🤗🌸

✔ 🌸🌸🌸SHAWL CHIFFON BUBBLE BUNGA ESHALEEN

SHAWL CHIFFON BUBBLE BUNGA ESHALEEN

Cantiknya Shawl bunga2 seindahnya nama..
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

Kini dibawakan SHAWL terbaru ESHALEEN

Yang membawa maksud
ESHALEEN gabungan 2 perkataan:-

🌸ESHAL yg bermaksud sekuntum bunga di syurga, manakala

💋LEEN yang bermaksud kelembutan. Khimar labuh, patuh syariat, cantik berbunga2 dan si pemakai pasti nampak anggun bila memakainya.

🤗Semoga bila memakainya kita akan menjadi penghuni syurga kelak.. aamiin

Shawl ini di datangkan dengan 2 saiz:-
XL - Kelabuhan : 22-23 inci dari bawah dagu
XXL-Kelabuhan : 25-26 inci dari bawah dagu

🌸Design : Semi Instant (hanya sarung kemudian sekali lilit dah siap)
🌸Material : Chiffon Bubble Printed
🌸Awning : Soft awning (material denim & decot yang mudah dibentuk)

💰Harga:
XL-RM45
2XL-RM49
kos pos rm8(sem),rm11(ss)

Stok Terhad!!
✏Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus
www.wasap.my/60192229255 .

Terima kasih 😊💐





✔ [JUALAN MURAH] Tudung Labuh 2XL Berdagu

Assalamualaikum..

Kemaskini utk tudung labuh berdagu 2xl by alfaro.

🌸 Tudung ini bersaiz 2xl.
🌸 Labuhnya bawah dagu dlm 22-23inci
🌸 Soft awning berdagu.
🌸 Sejuk dan sgt selesa dipakai.
🌸 material benang hitam.
🌸 soft awning cotton tebal yg owsem

Harga mampu milik : RM35 Sahaja sehelai.Belum termasuk kos pos.

Sebarang pertanyaan dan tempahan
boleh terus
www.wasap.my/60192229255 .

Terima kasih 😊💐

Serious buyer sgtlah kamk hargai..🤗😘💋💋💋



✔[JUALAN CUCI GUDANG] SHAWL ESCARVES

Assalamualaikum.. 😁😁😁

BERITA BAIK!! 😍😍😍
HQ Escarves mengumumkan SALE CUCI GUDANG.

😱😱😱😱😱😱

Memang harga menjunam habis!!

🌸Shawl Around The World (ATW) L

Harga Asal:RM85❌

Harga Cuci Gudang:RM59 ✔

(didatangkan sekali bersama kotak exclusive)

Stok Terkini:-

✔Italy 3


🌸Tudung Sarung Easy Rossy L 

Harga Asal:RM69 ❌
Harga Cuci Gudang: RM49✔
✔Arctic rose- 1
✔Midnight blue -2
✔Coral peach -2
✔Honey dew -2 

✔Hazelwood -2 


🌸Tudung Sarung Easy Rossy XL 

Harga Asal: RM79❌
Harga Cuci Gudang: RM54✔
✔ Midnight Blue 1
✔Flint Ash 1 

✔Amber 1

✔Ballet Taffy 1

✔Artic Rose 1


🌸Nayla 3.0 (XL) 

Harga Asal: RM69❌
Harga Cuci Gudang: RM55✔
✔Pine Green -1
✔Flamingo Fushia -1

🌸Abstract Premier L 

Harga Asal: RM69❌                                      Harga Cuci Gudang: RM59✔  

Saiz L- MEROON 4 ✔GREEN  5 ✔BLUE 1 ✔

Saiz XL -GREEN 1 ✔ GREEN ✔


🌸Abstract Premier XL 

Harga Asal: RM79❌
Harga Cuci Gudang: RM64 ✔
✔BLUE - 1
✔GREEN - 1


🌸Mika printed MeTal Tag (L)

Harga Asal: RM79 ❌

Harga Cuci Gudang: RM65✔

✔Crema 2
✔Peche 2


🌸Mika Printed (Tiada Metal Tag) (L)

Harga Asal:RM75❌

Harga Cuci Gudang :RM55 ✔

✔Crema 1

✔Peche 1


🌸DELUXE LEBARAN

Saiz XL 

Harga Asal:RM99❌

Harga Cuci Gudang: 75 ✔

Stok Terkini :- 

✔WIDURI hitam 1 helai.


Saiz L

Harga Asal: RM89❌

Harga Cuci Gudang:RM65✔

Stok Terkini:-

✔Anggerik (pink belacan) 2 

✔ Melati (coklat kelabu) 1

✔ Widuri (Hitam) 1

(Deluxe lebaran di datangkan sekali dgn kotak exclusive)


🌸Merdeka RAYA

✔THALIA XL (RM99) 


*Harga belum termasuk kos pos.

Kos Pos rm8(sem)rm11-rm12(ss)


Nk beli dengan harga jimat kos pos or FREE POS? jom beli di shopee.com.my/asmidar.jailani.

Tnc applied. sbb yg tetapkan kos pos adalah drp pihak shopee tau. Selepas shopping Byk faedah yg boleh dpt disitu tau... Antaranya coins boleh redeem utk beli brg di kedai yg terpilih. Boleh dpt free pos/less pos dan mcm2 lagi...😍😍😍


Yang BERMINAT KOLEKSI ESCARVES HARGA CUCI GUDANG mohon GRAB AWAL2 YA sbb Stok ini dh last Batch dan TIDAK AKAN DIRESTOCK ya. Koleksi ESCARVES ni mmg org hunting tau..😱😱😱 sbb best,material best,flowy,awning selesa. Bila ada harga patut ini kena GRAB awal2 tau. Lambat2 stok habis kami tak dpt tlg..😢😢😢😢




🌸Nayla XL🌸 RM55🌸

XL ✔

XL ✔



🌸MIKA PRINTED🌸 RM55-RM65 (L)🌸

L ✔

L ✔




🌸ABSTRACT PREMIER 🌸
Saiz L -RM 59✔
Saiz XL-RM64✔ 
L✔
XL✔

L ✔
           XL ❌


L✔
XL ✔





🌸DELUXE LEBARAN🌸
Saiz L -RM65✔
Saiz XL- 75 ✔

L ✔
XL ✔

L ✔
XL ❌

L ✔
XL ❌



🌸EASY ROSSY 🌸
L -RM49
XL-RM54 
L✔
XL❌


L✔
XL❌


L✔
XL ❌


L✔
XL ✔


L ✔
XL✔

L ❌
XL ✔

L ❌
XL ✔


L ❌
XL✔

✔[ 💖 ] Shawl Nayla 4.0- Flare Design yg Rare

Design flare yang membantu menampakkan usia 10tahun lebih muda drp umur sebenar.

Stok Terhad!
Jom cuba flare hari ini! 😉

Sebarang pertanyaan/tempahan boleh terus
www.wasap.my/60192229255 .

Terima kasih 😊💐

✔🍁[ JUALAN] Tudung Umrah Al-Hajj 2XL

Untuk info boleh baca maklumat di bawah gambar. Stok terhad tau utk saiz 2XL ini.

Tudung Labuh Al-Hajj Decot Lembut (XXL)

💖Design : Tudung Berpenutup Dagu & Soft Awning

💖Material Body & Awning : Denim Cotton yang lembut

💖Labuh diukur dari bawah dagu : 26-27 Inci

💖Bukaan muka :
> M : 22 - 24 inci

💖Labuh belakang : Hampir sama dengan kelabuhan hadapan. Labuh belakang berubah mengikut ketinggian rambut dan fizikal anda.

Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus
www.wasap.my/60192229255 . 🤗

Terima kasih 😊💐

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...