🗒✏CARA MUDAH UTK MEMBUAT TEMPAHAN EASY ROSSY DI ASMI COLLECTIONS

Assalamualaikum..😀

Alhamdulillah..🤗

🤗Petang ini kami nak kongsi Cara Mudah Membuat Tempahan di Asmi Collections.

Dlm entry ini, pihak kami fokus utk TEMPAHAN EASY ROSSY shj. 😊😊😊
(Product yg lain2 juga sama,cuma dalam ini kami tunjukkan juga cara2 utk order product EASY ROSSY di shopee Malaysia.

Sebelum tu kami update dahulu stok Easy Rossy L & XL yang masih ada stok. Kali ini in shaa Allah batch terakhir dgn harga JUALAN CUCI GUDANG.😱😱😱
(Pihak HQ ESCARVES juga akan keluarkan EASY ROSSY yang TERBARU tetapi harga tak sama dgn yg ini ya)😥

JOM GRAB2 DENGAN HARGA CUCI GUDANG!!😍😍😍
Stok ini juga akan berubah dr semasa ke sama ya bergantung kpd tempahan.

🌸EASY ROSSY🌸 13.12.2017
😍Harga jualan cuci gudang😍

🍃Harga Saiz L(rm49)
✔Hazelwood 1- sold out
✔Amber 1 (sold out)
✔Flint ash 2
✔artic rose 2

🍃Saiz xl(rm54)
✔Artic rose 1-
✔Midnight blue 1
✔Amber 1
✔Ballet taffy 1

✔ Flint Ash 1

Ada 2 cara utk membuat tempahan:-

1-boleh direct order di sni @ www.wasap.my/60192229255.  Nyatakan nama ,alamat, No Hp, warna/nama items yg diminati. Kemudian kami akan double cek stok dan berikan sebut harga.
📮Kos pos 1-3 helai adalah rm8(sem),rm11(ss)

2- utk dptkan less kos pos or free pos. Boleh juga order drp kedai kami di shopee.com.my/asmidar.jailani
(Mengikut Terma dan syarat. Perlu daftar dahulu). Shopee adalah 1 platform online shopping seperti Lazada,Zalora dll.

Biasanya order rm30 ke atas akan dpt free pos.(mengikut TnC yg telah di tetapkan shopee)

Utk saiz L . Boleh klik di sni:-
I'm selling [READY STOCK] TUDUNG SARUNG EASY ROSSY (Saiz L) at 28% off! RM49.00 only. Get it on Shopee now! https://shopee.com.my/asmidar.jailani/533155514

Utk saiz XL. Boleh klik di sni:-
I'm selling [READY STOCK] Tudung Easy Rossy XL at 31% off! RM54.00 only. Get it on Shopee now! https://shopee.com.my/asmidar.jailani/533237958

Jika ada pertanyaan mengenai product kami sudi membantu in shaa Allah.😀

Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus
www.wasap.my/60192229255 .

Terima kasih 😊💐

✔RM15 [CLEARANCE SALE] Tudung M berdagu by Haziq Scarf

Assalamualaikum wrt..

😍😍😍KHAS buat para peminat koleksi Haziq Scarf... dapatkan koleksi ini dengan harga RM15 shj.

✔Kain yang sejuk dan sedap dipakai
✔Corak corak bunga.
✔Design berdagu
✔Soft awning denim
✔Saiz M -labuh bawah dagu dlm +/-16inci

✔Warna Meroon corak bunga (M)
✔Harga RM15
📮kos Pos rm8(sem),rm11(ss)

✔Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus
www.wasap.my/60192229255 .

Terima kasih 😊💐

❎[SOLD OUT- [JUALAN MURAH] Tudung Labuh Berdagu XL by Alfaro

Bismillah... Alhamdulillah..

Antara material yg disukai iaitu material dobdye atau lebih kenali dgn kain benang hitam.

Materialnya yg sejuk dan selesa dipakai.
Design yang dijahit berasama chiffon utk memberi warna contra dan menaikkan seri warna tudung.

Soft awning cotton tebal yang mmg best dipakai.
Design berpenutup dagu memudahkan muslimah untuk menutup aurat dengan sempurna. Design yang mesra solat utk muslimah solehah.

Untuk design ini hanya tinggal 2 warna shj iaitu:-
✔Purple manggis
✔Merah Meroon

Keterangan lanjut:-
Saiz xl
Labuh bawah dagu dlm +/- 21inci

Harga:RM33 sehelai.
Kos pos rm8(sem),rm11(ss)

Nk less kos pos or free pos? Klik di sini.. https://shopee.com.my/asmidar.jailani/721464558

Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus
www.wasap.my/60192229255 .

Terima kasih 😊💐

#tudunglabuh #tudungselesa #tudungcantik #alfaro #dobdye #berdagu #softawning

✔ [A]♥️Tudung Labuh 2XL(XXL) ALFARO

Assalamualaikum

Tudung Labuh 2XL by ALFARO

🌸 Labuh bawah dagu dlm 22-23inci
🌸 saiz xxl
🌸 soft awning cotton yg tebal. Mmg owsem!
🌸 material body tgh drp kain benang hitam.
🌸 material layers bawah mix chiffon dan denim benang hitam.
🌸 warna2 yang cantik dan ceria utk dimiliki.

Harga rm35 sehelai.
Kos pos rm8(sem),rm11(ss)

Nak less kos pos atau POS PERCUMA?
Buatlah tempahan di https://shopee.com.my/asmidar.jailani/719862606
(Sudikanlah singgah kedai kami asmi.collections di shopee.com.my/asmidar.jailani)

Sebarang pertanyaan boleh terus
www.wasap.my/60192229255 .

Terima kasih 😊💐









❌[SOLD OUT]  [SALE CUCI GUDANG] MIKA PRINTED PEACH (No Metal Tag)

❌[SOLD OUT] [SALE CUCI GUDANG] MIKA PRINTED PEACH (No Metal Tag)

Assalamualaikum😀

Salam jumaat yg mulia. Jom bykkan berdoa dan bersalawat...😍😍😍

Ada baki sehelai warna peach ni.

Dptkan dengan harga rm55 shj😱✔
Kos pos rm8 (sem),rm11(ss)

Nak free pos or less pos? Boleh terus order di
https://shopee.com.my/asmidar.jailani/413889609
(Tnc applied)

Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus
www.wasap.my/60192229255 .

Terima kasih 😊💐

❌❎[SOLD OUT][CLEARANCE SALE] SHAWL LABUH CHIFFON BUBBLE L

Assalamualaikum wrt.😎
💕CLEARANCE SALE
SHAWL LABUH CHIFFON BUBBLE L 😍

Maklumat lanjut:-
💘Kelabuhan 19 - 20 inci diukur dari bawah dagu (hampir sama dengan kelabuhan belakang shawl).
💘Diperbuat dari Material Chiffon Bubble yang sedap dipakai.
💘Soft awning yang mudah dibentuk dijahit bersama
💘Rekaan double loop, hanya 2 kali sarung sahaja untuk menggayakannya.

Harga Asal:RM37.10❎
harga Penghabisan Stok:RM20 shj😍✔

🍃Tinggal 1 warna yg menawan hati🍃
🍈Hijau Army Green

Terima kasih 😊💐

#shawl2muka #shawllabuh #shawlchiffonbubble #shawlawning #shawlhijau#shawlmurah #penghabisanstok

✔[A][JUALAN MURAH] TUDUNG 2 LAYERS CHIFFON HITAM BERDAGU (L , XL, 2XL)

Assalamualaikum..

✔✔[JUALAN MURAH] TUDUNG 2 LAYERS CHIFFON HITAM BERDAGU (L , XL, 2XL)

Di datangkan khas peminat warna hitam dengan 3 size iaitu L,XL,2XL.

Material body drp chiffon yang lembut,sejuk dan selesa dipakai. 
Soft Awning Cotton(Tebal) yg mudah dibentuk. Tidak perlu risau lagi awning kemek.
Sesuai utk digunakan kegiatan harian spt beriadah,mengaji mahupun semasa Haji/Umrah.

Ukuran adalah spt berikut:-
✔ Saiz 2XL- labuh depan: +/- 26inci (68cm) labuh belakang: 34inci (86cm)
✔ Saiz XL - labuh depan :labuh belakang 
✔ Saiz L - labuh depan: labuh belakang

Harga:
2XL-RM35
XL-RM33
L-RM30
Kos Pos RM8(SEM),RM11(SS)

Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus
www.wasap.my/60192229255 .

Terima kasih 😊💐

✔✔[JUALAN MURAH] TUDUNG 2 LAYERS CHIFFON HITAM BERDAGU (L , XL, 2XL)

Assalamualaikum..

Di datangkan khas peminat warna hitam dengan 3 size iaitu L,XL,2XL.

Material body drp chiffon yang lembut,sejuk dan selesa dipakai. 
Soft Awning Cotton(Tebal) yg mudah dibentuk. Tidak perlu risau lagi awning kemek.
Sesuai utk digunakan kegiatan harian spt beriadah,mengaji mahupun semasa Haji/Umrah.

Ukuran adalah spt berikut:-
✔ Saiz 2XL- labuh depan: +/- 26inci (68cm) labuh belakang: 34inci (86cm)
✔ Saiz XL - labuh depan :labuh belakang 
✔ Saiz L - labuh depan: labuh belakang

Harga:
2XL-RM35
XL-RM33
L-RM30
Kos Pos RM8(SEM),RM11(SS)

Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus
www.wasap.my/60192229255 .

Terima kasih 😊💐




✔🌻Tudung Labuh Chiffon 2 layers (Hitam

Tudung labuh chiffon full hitam

Peminat tudung labuh warna hitam jom cuba tudung ini. Di antara kelebihannya adalah:-
♥️ di datangakan dgn 3 size iaitu saiz L,XL & 2XL.
♥️ SAIZ 2XL- kelabuhan bawah dagu dlm 22-23inci.
❤ Saiz XL - kelabuhan bawah dagu dlm20-21
❤ SAIZ L- kelabuhan bawah dagu dlm 18-19
♥️ design berpentup dagu
♥️ soft awning cotton(tebal) mudah utk dibentuk dan digayakan.
♥️ design 2 layers chiffon yang menambat hati hitam itu sentiasa menawan hati.

❤Sesuai utk keguan harian dan umrah haji.

Stok terhad!!

Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus
www.wasap.my/60192229255 .

Terima kasih 😊💐

P/s:tidak di buka utk borong. Inginkan free or less kos pos? Jom order di shopee..

https://shopee.com.my/asmidar.jailani/618369881

#tudunglabuhmurah #tudunglabuhchiffon #tudungberdagu #tudunghitam #tudungumrah

✔Tudung Labuh Chiffon Layers Ainin Safia XL

Assalamualaikum..

Design terkini dan terbaru..

✔Keluaran lebih bergaya untuk pencinta Tudung
✔Menggunakan material Chiffon Vintage yang nampak elegant
✔Rekaan 'double layer' supaya tidak nipis dipakai
✔Kelabuhan yang pastinya menutup dada supaya si pemakai nampak lebih manis & sopan
✔Labuh di ukur dari bawah dagu 23-24 inci
✔Siap soft awning & berdagu yang sangat Ready Solat
✔2 pilihan saiz muka boleh dipilih mengikut kesesuaian pemakai
🍃Saiz muka M :  22 - 24 inci (ukur lilit)
🍃 Saiz muka L :  23 - 25 inci (ukur lilit

APA YANG LEBIH MENARIK TTG TUDUNG INI IALAH;-
🌟Material chiffon lebih kukuh
🌟Tenunan rapat dan lebih kukuh
🌟Tidak jarang mungkin warna cream agak sedikit jarang
🌟Tudung ainin ni lebih besar dari xl standard yg biasa. Material ainin safia ni chiffonnya memang berbeza dari tudung2 lain. Tebal dan terasa kukuh. Biasa chiffon terasa mcm fragile aje. Yg ni lain drp yg lain.. kena rasainya sendiri. Yang paling best berpelapik dagu yang selesa.

🎀Harga:
✔1 helai rm69
✔2 helai rm65
📮Kos pos rm8(sem) rm11(ss)

Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus
www.wasap.my/60192229255 .

Terima kasih 😊💐

✔Tudung Labuh Aina XL (⚡⚡HOT SELLING⚡⚡)

Assalamualaikum..

Alhamdulillah kali ini kita bawakan warna2 tudung yang lebih sopan serta dapatkan dipadankan dengan baju2 koleksi almari muslimah.😍😍😍

Tudung Aina merupakan tudung HOT SELLING. Yang berkenan mohon grab awal2 ya. BOOKING 24JAM SHJ.

Maklumat lanjut ttg tudung labuh ini:-

🌸Tudung Labuh Aina Plain XL🌸

✔Saiz XL

✔Awning lembut (Soft awning)

✔Fabrik:
Body: Lycra & Chiffon (2 lapis)
Awning: Double cotton

✔Ukuran (inci):
Labuh depan: 22-23.5"
Labuh belakang: 32-33"
Lebar bawah: 43-45"
Saiz muka: 10.5-11.5"

✔Labuh mungkin berbeza bergantung kepada cara pemakaian & saiz badan

💡Warna sebenar mungkin sedikit berbeza disebabkan faktor pencahayaan & tetapan skrin

⚠️PERINGATAN: Sila basuh berasingan dari pakain lain
kerana tudung mungkin turun warna pada basuhan pertama

🎀 Stok ini adalah drp pembekal. Pengeposan pun akan direct drp pembekal. Jika ada order pihak kami akan checkkan stok terlebih dahulu ya.

🎀 Untuk memudahkan proses tempahan
Mohon sertakan sekali
Nama:
Alamat:
No Hp:
Email (jika ada):

✔ Harga:
XL:RM57
(kos pos :RM8(sem) rm11(ss)

✔Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus
www.wasap.my/60192229255 .

Terima kasih 😊💐

Arkib Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...