❌SOLD OUT- 2nd Batch EASY ROSSY by ESCARVES



Assalamualaikum..

PENAMPILAN NAMPAK SOPAN DAN TRENDY! MENAMPALKAN SUSUK WAJAH SELEMBUT SENTUHAN IBU...

Keluaran ke-2 ๐ŸŒธTudung Sarung EASY ROSSY . selembut sentuhan Ibu ❤

Kali ini lebih menampilkan warna2 pastel dan soft.

.
✅ Didatangkan dengan 2 saiz
.
✅ SIZE L (cotton 0.75m,chiffon 0.85m ) - Size Muka 9.5-10" (inner) 12" chiffon)
.
✅ SIZE XL (cotton 0.75m, chiffon 1.0m) - Size Muka 10-10.5" (inner) & 12.5" chiffon)
.
✅ Material (INNER : SOFT COTTON LYCRA) & BODY (CHIFFON CHEMPAKA)
.
✅ Tidak Jarang (Opaque)
✅ Tidak Panas
✅ Flowy
✅ Labuh
✅ Inner terbentuk elok
✅ Pinless
✅ Minima Iron
✅ Inner dalam labuh menutupi leher

----------
HARGA TERKINI
---------
.
L: RM69
XL: RM79
Kos pos rm8(sem) rm11(ss)
.
.Utk bertanya stok yang masih ada? 
Sila klik link www.wasap.my/60192229255 dgn segera ๐Ÿ˜˜

STOK TERHAD!!EASY ROSSY LIMITED EDITION! 




❎๐Ÿ’ข(OUT OF STOCK) SALE SHAWL SAYYIDA L (sekali sarung shj)

SEKALI SARUNG! MATERIAL CHIFFON BUBBLE YG MUDAH DI JAGA!

Tinggal 2 warna yg memikat.
-pale pink
-clamflage green

Saiz L

Harga asal rm39.50
Harga potongan rm33 shj sehelai.
*belum termasuk kos pos.

Nak less kos pos or.free pos order di shopee.
Klik di link berikut:-

I'm selling Shawl instant Sayyida (L) for RM33.00. Get it on Shopee now! https://shopee.com.my/asmidar.jailani/544832206

@ order direct ke Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus

ww.wasap.my/60192229255
ww.wasap.my/60192229255
ww.wasap.my/60192229255

Kos pos rm8(sem),rm11(ss)

Terima kasih ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’



1 helai booking 29.1.2018


1 helai booking 29.1.2018


๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜2 warna memukau- Easy Rossy Flint Ash & Artic Rose

Flint Ash dan Artic Rose.

Pilihan warna contra.

Kini boleh dptkan dengan harga cuci gudang.

Harga Asal =rm69.
Harga cuci gudang =rm49 sehelai.

Stok terhad.

Baki 2 helai stp warna.

Berminat utk mendptkannya?

Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus

ww.wasap.my/60192229255
ww.wasap.my/60192229255
ww.wasap.my/60192229255

Terima kasih ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’

Artic Rose


Flint Ash

๐Ÿ‘งTIPS PANJANGKAN RAMBUT

Assalamualaikum..

Mungkin ramai wanita di luar sana berfikir dua kali untuk memotong pendek rambut mereka kerana risau rambut mereka lambat tumbuh kembali. Secara purata, rambut anda tumbuh suku inci setiap bulan. Kepada anda yang merasakan rambut anda lambat panjang, kami ada beberapa tip untuk anda amalkan.
-
1. Membeli produk rawatan rambut yang mahal tidak berguna sekiranya ia mengandungi banyak bahan kimia yang boleh membantutkan pertumbuhan rambut. Dengan ini gunakan #shampoosantan kerana ianya tiada chemical merbahaya & bebas toksik.
-
2. Elakkan menggunakan produk rambut seperti penyembur rambut atau gel rambut setiap hari.
-
 3. Jangan cuci rambut setiap hari. Seelok-eloknya cuci 2 – 3 kali seminggu dengan menggunakan air yang tidak terlalu panas.
-
4. Mengurut kepala merupakan cara yang paling baik untuk membuatkan rambut cepat panjang. Ini adalah kerana urutan meransang pengaliran darah yang membawa nutrien penting ke folikel rambut anda.
-
 5. Mengubah belahan rambut juga boleh mempercepatkan pertumbuhan rambut. Sekiranya anda sudah biasa dengan belahan di sebelah kiri, cuba ubah ke sebelah kanan pula. Ini dapat mengubah pengaliran darah dan dapat meransang folikel rambut anda.

Mudahkan. Jom amalkan😙
.
.
Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus

ww.wasap.my/60192229255
ww.wasap.my/60192229255
ww.wasap.my/60192229255

Terima kasih 😊💐

.
Crdt: @shampoosantanhq

#jomtukarshampoo #formulasidengancinta
#freshNnatural #shampoosantan #shampoohomemade #shampooorganik #rambutcantik #rambutlebat #rambutberkilat #rambutsihat #rambutnipis #rambutsubur #rambutkuat

๐Ÿ‘Tips Pilih Minyak Rambut ♥️

Tips pilih minyak rambut.

Elakkan base dari Mineral Oil cari base Plant Oil.

Mineral oil adalah hidrokarbon, struktur dia besar dan tidak menyerap masuk ke dalam rambut.

Kakak2 sila baca senarai bahan kat belakang botol ya. Kalau produk ada claim minyak mahal macam argan ke, tapi kalau base dia mineral oil tu tak payah lah.

Baik pakai minyak turun temurun nenek moyang kita lagi bagus. Minyak kelapa. Lagi banyak khasiat.

Shampoo santan dan wonder hair oil keduanya2 guna minyak kelapa. Malah surfactant shampoo santan pun diperbuat dari minyak kelapa.

Dalam santan itu sendiri ada komposisi minyak kelapa.

Haa...nampak tak kenapa kak piya obses dengan minyak kelapa.


Ha.. jom cuba shampoo santan sekarang!


Shampoo Santan merupakan produk penyelesaian rambut anda! Pelbagai masalah rambut mampu diselesaikan selepas pemakaian Shampoo Santan! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

♥️Antara Kebaikan Shampoo Santan:

✔Mengurangkan masalah keguguran rambut
✔Mengurangkan kelemumur di rambut anda
✔Menguatkan & melembutkan rambut

✔Melegakan kegatalan kulit kepala.


♥️3 Langkah Mudah Cara Menggunakan Shampoo Santan
1.  Basahkan rambut dengan air bersih.
2. Sapukan Shampoo pada rambut kemudian ratakan sehingga anak kepala dan rambut selama 5 minit utk lebih berkesan.
3. Bilas dengan air bersih.

Kandungan:250ml( sebotol) 

Whatsapp asmidar di :

www.wasap.my/60192229255
www.wasap.my/60192229255
www.wasap.my/60192229255

Jom tukar shampoo๐Ÿ˜‰.

✔Tudung 2XL BERDAGU 2Layers Chiffon by Alfaro

Assalamualaikum

Alhamdulillah

Tudung ini antara yg diminati ramai.

Utk batch kali ini didatangkan dgn warna2 bold dan pastel.

✔Harga Pasaran:RM50

๐Ÿ‘๐Ÿ˜˜Harga Terbaik drp kami: rm35 sehelai.✔✔✔

Kos pos rm8(sem), rm11(ss)

๐Ÿ’ขStok sangat terhad.๐Ÿ’ข

Kelebihan Tudung ini:-
✔ Labuh bawah dagu antara 23-24inci.
✔ Soft awning serta berdagu.
✔ Sejuk dan sgt selesa dipakai.
✔ Sesuai juga digunakan ketika umrah/haji serta kegunaan harian.
✔ kombinasi warna pastel dan bold.

Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus
www.wasap.my/60192229255 .

Terima kasih ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’

๐Ÿ“✔ Kemaskini Tudung Al Hajj 2XL -RM49

Edisi kemaskini stok Tudung Al Hajj 2XL (11.2.2018) 

๐Ÿ’ขTudung Labuh Al-Hajj Decot Lembut (XXL)๐Ÿ’ข

๐Ÿ’–Design : Tudung Berpenutup Dagu & Soft Awning
๐Ÿ’–Material Body & Awning : Denim Cotton yang lembut
๐Ÿ’–Labuh diukur dari bawah dagu : 26-27 Inci
๐Ÿ’–Bukaan muka :
> M : 22 - 24 inci
๐Ÿ’–Labuh belakang : Hampir sama dengan kelabuhan hadapan. Labuh belakang berubah mengikut ketinggian rambut dan fizikal anda.

Kecuali warna olive green bersaiz 2xl tetapi bukaan muka adalah saiz S : 21-22inci.

Harga Asal:RM54
Harga Pototongan:RM49
Kos pos :rm8(sem),rm11(ss)

nak kan jimat kos pos or less kos pos? Jom order dgn kami di shopee.com.my/asmidar jailani.


1 helai✔


2 helai✔


2 helai✔


3 helai✔


1 helai - sold out ❌


3 helai✔


1.helai✔


1 helai✔




2 helai✔
(Saiz muka s)

Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus

ww.wasap.my/60192229255 
ww.wasap.my/60192229255 
ww.wasap.my/60192229255 

Terima kasih ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’




Nk jimat kos pos or free pos?
Jom order di https://shopee.com.my/asmidar.jailani/650624323

Tnc applied. 
1.helai

Arkib Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...