FLASH SALE ESCARVES 2018- 2 HELAI RM100

Assalamualaikum

✔FLASH SALE ESCARVES 2018.

2 HELAI RM100 shj๐Ÿ˜ฑ
2 HELAI RM100 shj๐Ÿ˜ฑ
2 HELAI RM100 shj๐Ÿ˜ฑ
termasuk kos pos sem๐Ÿ˜ฑ
Utk sabah sarawak kos pos tambah rm5.

✔Koleksi yang terlibat adalah
- Nayla 4.0 L [ NP:RM63] [ harga selai- RM57]
- Abstract Premier L [ RM69] [ harga selai- RM59]
- ATW Italy [ RM85 ] [ harga Selai- RM59]

*Boleh lihat gambar di bawah utk koleksi warna yang masih ada.

✂️✂️✂️✂️
✔Harga serious jatuh menjunam ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
WAJIB REMBAT AWAL! Selagi stok masoh ada kerana STOK ADALAH SANGAT TERHAD!♥️

✔Terma dan syarat
- Flash Sale akan berlansung selama 3 hari. Bermula 16hb jan -18hb jan 2018.
- Serious buyer sangatlah dihargai.
- Proses booking hanya 24jam shj. Sekiranya tiada pembyran kami akan open order kepada org lain.
- koleksi Deluxe Lebaran akan disertakan kotak exclusive selagi stok masih ada.
- WAJIB BELI SEHELAI. jika beli sehelai tidak dikira.
Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus
www.wasap.my/60192229255 .

Terima kasih ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’

4 helai


5 helai


2 helai


1 helai


3 helai


2 helai


1 helai


4 helai


3 helai

FLASH SALE ESCARVES 2018- 2 HELAI RM110 shj

Assalamualaikum

✔FLASH SALE UTK KOLEKSI ESCARVES.
utk entry ini

2 HELAI RM110 shj๐Ÿ˜ฑ
2 HELAI RM110 shj๐Ÿ˜ฑ
2 HELAI RM110 shj๐Ÿ˜ฑ
termasuk kos pos sem๐Ÿ˜ฑ
Utk sabah sarawak kos pos tambah rm5.

✔Koleksi yang terlibat adalah
- Nayla XL [ NP:RM73] [ harga selai- RM57]

-Nayla 3.0 xL - [NP:RM69] [Harga Sehelai RM55]

- Deluxe Lebaran L [ RM89] [ harga selai- RM65]
- Merdeka Raya Thalia XL [ RM99] [ harga Selai- RM79]
- Mika Printed Crema L [ RM75] [ Harga Selai- Rm65]

*Boleh lihat gambar di bawah utk koleksi warna yang masih ada.

✂️✂️✂️✂️
✔Harga serious jatuh menjunam ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
WAJIB REMBAT AWAL! Selagi stok masoh ada kerana STOK ADALAH SANGAT TERHAD!♥️

✔Terma dan syarat
- Flash Sale akan berlansung selama 3 hari. Bermula 16hb jan -18hb jan 2018.
- Serious buyer sangatlah dihargai.
- Proses booking hanya 24jam shj. Sekiranya tiada pembyran kami akan open order kepada org lain.
- koleksi Deluxe Lebaran akan disertakan kotak exclusive selagi stok masih ada.
- WAJIB BELI SEHELAI. jika beli sehelai tidak dikira.
Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus
www.wasap.my/60192229255 .

Terima kasih ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’

THALIA XL
1HELAI
NAYLA 3.0 XL
1 HELAI



NAYLA 4.0 XL
1 HELAI


NAYLA 4.0 XL
1HELAI


NAYLA 4.0 XL
1HELAI


DELUXE LEBARAN L

DELUXE LEBARAN L




✔OFFER FREE POS SEM- Shawl Raudhah XL๐Ÿ˜ฑ

Assalamualaikum wrt..

Para peminat Shawl Labuh Heejab Scarf ada 2 helai koleksi #Raudhah di hati.

Raudhah 2.0 XL (RM69)
Raudhah 3.0 XL (RM70)
kos pos percuma utk sem.

Soalan lazim
S: Apa perbezaan Raudhah 2.0 dan Raudhah 3.0?
J: Raudhah 3.0 ada sedikit pembaharuan utk menutup di bahagian inner dlm. Nampak lagi menarik

S: material apakah yg digunakan?
J: Material yg digunakan adalah drp chiffon flaminggo yang lembut dan sejuk dipakai.

S: Adakah inner mudah dibentuk?
J: Ya. Inner drp material cotton. Soft awning. Ianya mudah dibentuk. Tidak perlu iron. Jika iron awningnya tidak akan membentuk dgn cantik.

S:Berapakah ukuran saiz XL?
J: 2.2meter x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 65) .

Berminat utk PROMOSI FREE POS semenanjung Malaysia?

Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus
www.wasap.my/60192229255 .

Terima kasih 😊💐

Flash Sale ESCARVES 2018

Assalamualaikum..

Nantikan.. esok 16hb jan 2018 pihak kami ingin mengadakan FLASH SALE utk koleksi escarves..

Stok mmg dh tak byk .. stok sangat terhad!!
Pihak kami akan senaraikan stok2 yang terlibat masih ada antaranya NAYLA 4.0 L & XL, ATW dan ABSTRACT PREMIER shj

Stay tune! ♥️

Shampoo Santan Oren

5 SEBAB ANDA WAJIB CUBA #SHAMPOOSANTAN

Jom kita tengok ๐Ÿ˜‰

1. Shampoo Santan ni THE ONE & ONLY syampu yang berasaskan santan tapi berbau oren manis.
2. Diformulasi dengan penuh kasih sayang oleh Pn Sophia Ruslan.
3. Mengandungi 3 jenis minyak tumbuhan (plant oil) iaitu Minyak Kelapa, Minyak Pati Rosemary dan Minyak Pati Buah Oren. Masing-masing mempunyai fungsi dan khasiat masing-masing.
4. Tidak mengandungi Paraben, SLS dan Silikon yang biasa terkandung dalam syampu komersial di luar sana.
5. 1 botol sesuai untuk kegunaan seisi keluarga.

Sekarang anda dah tahu apa yang ada pada #shampoosantan. Sangatlah tak sama dengan shampoo lain yang berada dipasaran luar.

Klik klik www.wasap.my/60192229255  jika anda ingin bertukar kepada shampoo yang lebih baik untuk anda dan keluarga anda.

Credit to: @Shampoo Santan Malaysia


๐Ÿ“†✂️✂️✂️SALE JAN 2018!! NAYLA 4.0- Less RM6 stp helai.

SALE!! SALE!! SALE 2018!!
Shawl Nayla 4.0

Para Peminat Escarves

Kami berbesar hati mengadakan SALE JANUARY 2018. Sale ini akan TAMAT 31hb January 2018.

Yg masih berminat boleh terus -
www.wasap.my/60192229255 .

Serious buyer sgtlah kami hargai.🤗♥️👍

Stok untuk saiz XL hanya tinggal baki 3 Warna shj. Boleh rujuk di gambar ya.

Harga Asal:RM73 sehelai.
Harga potongan sehingga 31 Jan 2018 :RM67 shj termasuk kos pos sem dan ss. 😱😱😱

Tempohan MANUAL booking hanya 24jam shj ya. Terima kasih 😊💐

Bagi yg biasa menggunakan shopping di shopee.com.my. pihak kami berbesar hati sekiranya cik/puan/tuan membuat tempahan di shopee.com.my/asmidar.jailani 😘

Terus klik di sni utk kedai kami di shopee
https://shopee.com.my/asmidar.jailani/533317997

Customer yg membuat tempahan di shope akan mendpt free brooch bentuk Eiffel Tower Paris.😉

Cuma di shopee customer perlu mengikut terma dan syarat yg telah ditetapkan shopee sama ada dpt less kos pos @ free kos pos.

Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus
www.wasap.my/60192229255 .

Terima kasih 😊💐

✔๐Ÿ“Stok Terkini Tudung Sarung Easy Rossy

Assalamualaikum

Kemaskini terkini
12.01.2018 (jumaat)

Tudung Sarung Easy Rossy tinggal baki 2 warna shj.
✔ artic rose 2
✔ flint ash 2

Bagi yg pernah mencuba mmg best tudung ni.. bgi yg belum mencuba.. jom cuba selai.
Sbb harga kita bg utk harga cuci gudang. Rm49 shj. Harga asal adalah rm69. 

Kos pos rm8(sem),rm11(ss)

Maaflah warna lainmmg dh x restock tau

Last batch.

Nak jimat kos pos or free pos?

Order di shopee.my

I'm selling [READY STOCK] TUDUNG SARUNG EASY ROSSY (Saiz L) at 28% off! RM49.00 only. Get it on Shopee now! https://shopee.com.my/asmidar.jailani/533155514

Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus
www.wasap.my/60192229255 .

Terima kasih ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’

Out OF STOCK!! RM40 shj!! Tudung Denim Cotton (L)

❎SOLD OUT❎

Assalamualaikum...

Para peminat tudung keluaran d'mahligai scarf.

Tudung saiz L ini hanya tinggal sehelai shj utk warna hitam.

Kami berikan offer terbaik dengan syarat WAJIB order di kedai kami asmi.collections di shopee. Klik di sni ASMI COLLECTION utk ke kedai kami.

Pembelian SAH dengan harga RM40 dengan pembelian direct drp shopee tau.
Sah sehingga 31 jan 2018 shj.

Boleh juga order dengan kami secara manual sms@whatsApp

Harga RM42 sehelai. Kos pos rm8(sem),rm11(ss)

Sebenarnya untung beli terus ke shopee tau
✔ dapat kurang kos pos @ ada masa dpt FREE POS. (free pos ni biasa 2x seminggu utk stp pembelian mana2 kedai)
✔ dpt coins (yg ni nnt kita boleh redeem klu nak beli brg lain).

So JIMATTT kan?
๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€

Sebarang pertanyaan dan tempahan manual boleh terus
www.wasap.my/60192229255 .

Terima kasih ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’

✔ [PENGHABISAN STOK] Tudung Moss Crepe Corak Bunga (M)

Assalamualaikum wrt..

CLRARANCE SALE!! 

♥️ TUDUNG MOSS CREPE BERBUNGA (M) ♥️
✔ takperlu gosok
✔ sejuk dan selesa dipakai
✔ tidak berdagu
✔ soft awning cotton(tebal)
✔ labuh bawah dagu dlm 16inci
✔ ada corak bunga yg cantik
✔ bawah tudung ada lapisan chiffon.

Harga penghabisan stok rm15 sehai.

1-4 helai tudung
Kos pos rm8(sem) rm11(ss)

5-7helai tudung
Kos pos rm10(sem), rm13(ss)

Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus
www.wasap.my/60192229255 .

Terima kasih ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’

Nak less kos pos atau free pos ?
layari shopee.com.my/asmidar.jailani

Harga di shopee akan berubah2 mengikut promosi yg berlansung.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...