๐ŸŒธ๐ŸƒShawl Labuh Naurah 1.0 ๐ŸŒธ๐Ÿƒ

Assalamualaikum..

Ada tak yg melting tk shawl ini?
Naurah nama diberi..

💐 Didatangkan dalam 2 saiz dengan kelabuhan *ADJUSTABLE* ikut keselesaan pemakai.

(L) 2.2m x 0.80m +/- RM79
(XL) 2.4m x 0.80m +/- RM89

Kos pos rm8(sem),rm11-rm12(ss)

💐 Body dari material Korean Chiffon yang sangat flowy.

💐 Soft awning dihasilkan dari soft cotton terbaik yang sejuk,  mudah bentuk dan #KalisTembam.

Stok terhad tau!
Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus
www.wasap.my/60192229255 .

Terima kasih 😊💐

#shawllabuh #shawlcantik

๐Ÿฎ ๐Ÿฝ Resepi Mudah - Puding Roti kuah Kustard

Assalamualaikum

Lama tak update kat blog. 

Mcmnilah rutin suri rumah
Masak2 sbb teringin nak makan
Tapi akhirnya nasi juga dicarinya...

Balik kepada resepi
Saya dpt respi kat sini.. ini adalah resepi asal
Resepi Puding Roti Kukus Berkuah Sos Kastard ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

*PUDING ROTI KUKUS*

BAHAN- BAHAN :-
5 keping roti gardenia ( roti lain pun boleh la )
2 biji telur
4 sudu besar gula
1 sudu kecil esen vanila
1 tin susu cair
2 sudu butter
Kismis ( beli je 1 kotak kecil )

CARA- CARANYA :-

Masukkan telur, gula, esen vanila ke dalam satu bekas, mixer sampai sekata / kembang (nak guna blender pun boleh..ana guna blender ja.huhu)
lepas tu, masukkan susu cair, kacau sekata.
Ambil roti, sapukan butter depan dan belakang (kalau nak carik-carikkan pun boleh ya!) susun dalam loyang bagi comel-comel tau!
kemudian, tuang ke semua adunan ke atas roti dalam loyang, dan tabur kismis.
Kukus selama 20-25 minit.

*SOS KASTARD*

BAHAN-BAHAN :-
2 sudu besar tepung kastard
2 sudu besar gula
1 tin susu cair
1 sudu kecik esen vanila.

CARA-CARA :-
Masukkan semua bahan di atas, masak atas api perlahan, kacau sampai masak.
pastikan di kacau untuk mengelakkan ianya berketul.

like & share  fb
Credit to Resepi masakan malayu

๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•

Tapi sy olah sedikit..

Ini versi olahan saya

๐ŸžPUDING ROTI BAKAR๐Ÿž

BAHAN- BAHAN :-
10 keping roti gardenia ( roti lain pun boleh la )
3-4 biji telur (tgk gred telur. Klu gred A 3 biji cukup)
4 sudu besar gula
1 sudu kecil esen vanila
1 tin susu cair
2 sudu butter nak sapu kat roti. Sy guna anchor.lain2 pun xpe.
Kismis ( sekadar ada )
Badam (utk hiasan topping) mmg sedap klu ada badam

CARA- CARANYA :-

Masukkan telur, gula, esen vanila dan susu cair 1 tin dalam satu bekas, sampai sekata / kembang (sy blend kesemuanya menggunakan blender)

sapukan  butter pada roti depan dan belakang. Saya potong 4. Kemudian susun dalam loyang bagi cantik.

kemudian, tuang ke semua adunan ke atas roti dalam loyang dan tabur kismis.

Bakar dlm suhu 200'c dlm 30-45 bergantung kpd oven masing2.
Sebelumtu panaskan oven terlebih dahulu.

๐ŸSOS KASTARD๐Ÿ

BAHAN-BAHAN :-
2 sudu besar tepung kastard
2 sudu besar gula
1 tin susu cair
1 sudu kecik esen vanila.
Saya letak butter cket je.. saja suke2 hati..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

CARA-CARA :-
Masukkan semua bahan di atas, masak atas api perlahan, kacau sampai masak.
pastikan di kacau untuk mengelakkan ianya berketul.

Basically sos kastard tu sy belum pandai sgt nk buat sbb sy buat tu berketul. Cuma masa nampak berketul tu sy tapis.. pastu okla.

Asal sedap .habis di makan.

Bila tanya suami... rasa ape...
Dia jawab.. rasa rotila..

Hahaha.. kami makan dan gelak sama2.. ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿค“๐Ÿค“๐Ÿค—๐Ÿค—

❌❌SOLD OUT❌❌๐ŸŒธ๐ŸƒSHAWL LABUH FATEEMA PRINTED๐ŸŒธ๐Ÿƒ

❌❌SOLD OUT❌❌

๐ŸŒนSHAWL LABUH FATEEMA๐ŸŒน
LIMITED EDITION-  Design bunga2 yang cantik.
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
๐Ÿ’•Material berkualiti tinggi Printed Itallian Panora Crepe.
๐Ÿ’•Labuh
๐Ÿ’•Tidak Jarang
๐Ÿ’•Sejuk dan flowy dipakai.
๐Ÿ’•mudah dipakai. Hanya 2x sarung shj.๐Ÿ˜‰
๐Ÿ’•SOFT AWNING Cotton yang mudah dibentuk dan sesuai dengan semua jenis bentuk muka. (Yg penting awning jangan digosok dgn tekanan haba yg terlalu panas
๐Ÿ’•Labuh (2.2m x 0.75m ) spt saiz XL
#shawllabuh  #shawlprinted #shawlcantik #shawlchiffonpanora #shawlflowy #shawllembut #shawlselesa #shawlbunga #shawlcantik #softawning #shawl2muka #shawlinstantduamuka
Harga sebenar :rm120
Harga promosi Nov RM55
(kos Pos rm8(sem),rm11(ss)
Terima kasih ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’

✔Tudung Labuh Chiffon layers Berdagu ALFARO

Assalamualaikum wrt..

Tudung 2xl chiffon berdagu ini adalah di antara koleksi yang paling disukai dan diminati.

Walaupun ianya chiffon. Tetapi ianya dibuat 2 layers. Sangat selesa. Mudah dan ringan utk digayakan ketika bersukan, mengajar,mengaji,  majlis kesyukuran dll

Hanya tinggal 5 warna shj stp helai.

Labuh bawah dagu dlm 22-23inci.

Tudung ini juga mendpt sambutan yg hangat. 

Yg pernah merasainya shj yg dpt memahami.. ๐Ÿ˜‰๐Ÿค—

✔Harga:rm35
Kos pos rm8(sem),rm11(ss)

Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus
www.wasap.my/60192229255 .

Terima kasih ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’

1 helai


1 helai


1 helai


1helai


1helai


❌❌OUT OF STOCK❌❌[Sale Cuci Gudang ESCARVES] Shawl Labuh Nayla XL

❌SOLD OUT❌

Sale cuci gudang ABSTRACT PREMIER..
Harga Cuci Gudang
Saiz XL:RM55✔
Harga Asal
Saiz XL : RM69❌
Stok terkini:- Saiz xl(rm55)
- BAMBOO SEAGLAS 1
- PINE GREEN 1
- PEACH BLUSH 1
- NAVY BLUE 1
Kos pos rm8(sem),rm11-rm12(ss)
Stok terhad!!
Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus
www.wasap.my/60192229255 .
Terima kasih ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’

❌- OUT OF STOCK - Sale cuci gudang-pucci collection

Sale cuci gudang ABSTRACT PREMIER..

Harga Cuci Gudang
Saiz L:RM35✔

Harga Asal
Saiz L : RM69❌

Stok terkini:-
Saiz L(rm59)
- camille (turqoise) 6 helai
Kos pos rm8(sem),rm11-rm12(ss)

Stok terhad!!
Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus
www.wasap.my/60192229255 .

Terima kasih 😊💐

❌❌❌SOLD OUT❌❌❌[Sale cuci gudang] - Shawl Labuh Deluxe lebaran dgn tampalan swarovski ๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž

❌SOLD OUT❌Assalamualaikum..
SALE CUCI GUDANG Shawl Deluxe Lebaran by Escarves...
APA YANG MENARIKNYA SHAWL INI?
-ianya dihiasi dgn tampalan 20 batu swarovski ๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž yang cantik sekali.  
MARI DAPATKAN SEGERA DENGAN Harga Cuci Gudang
Saiz L:RM65✔
saiz XL:RM75✔
Harga Asal
Saiz L : RM89❌
Saiz XL: RM99❌
๐Ÿ’–Stok terkini:-
Saiz L
-hitam 1
- coklat cofee 1
- pink belacan 1
Saiz xl
- hitam 1
Kos pos rm8(sem),rm11-rm12(ss)
Stok terhad!!
Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus
www.wasap.my/60192229255 .
Terima kasih ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’

Maklumat lanjut:- 

๐Ÿ’Ž Material : Korea Chiffon + Soft Cotton Lycra
๐Ÿ’Ž Design/ Colours : 5 Colours Available (Black , Rosewood , Grey , Pool Blue , Flamingo Fuschia)
๐Ÿ’Ž Exclusively Emblishment With 20pcs Original Swarovski (size 12) on every pieces of Deluxe Lebaran.
๐Ÿ’Ž Come with Limited Box & TQ Card (Deluxe Lebaran Collection)
๐Ÿ’Ž Availabe on 2 sizes only
L   2.0x 0.80m
XL   2.2 x 0.80m

GRAB NOW WHILE STOCK LAST!! ๐Ÿ˜‰

✔[SALE CUCI GUDANG] Shawl Abstract Premier

Sale cuci gudang ABSTRACT PREMIER..

Harga Cuci Gudang
Saiz L:RM59✔
saiz XL:RM64✔

Harga Asal
Saiz L : RM69❌
Saiz XL: RM79❌

Stok terkini:-
Saiz L(rm59)
-hijau 4
-biru 1
-meroon 3

Saiz xl(rm64)
- biru 1
-hijau 1

Kos pos rm8(sem),rm11-rm12(ss)

Stok terhad!!
Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus
www.wasap.my/60192229255 .

Terima kasih 😊💐

✔[SALE CUCI GUDANG] Tudung Sarung Easy Rossy by ESCARVES



Assalamualaikum..

BERITA BAIK UTK PEMINAT KOLEKSI ESCARVES.. 
Memandangkan pihak HQ dah berikan GREEN LIGHT UNTUK JUALAN CUCI GUDANG. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ 

Kini kami dengan sukacitanya mengumumkan Sale cuci gudang Easy Rossy..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑHarga Cuci Gudang

๐ŸƒSaiz L
Harga Asal:RM69 ❌
Harga Cuci Gudang: RM49✔

๐ŸƒSaiz XL
Harga Asal: RM79 ❌
Harga Cuci Gudang: RM54✔


=====================
๐Ÿ’›KELEBIHAN EASY ROSSY๐Ÿ’›
=====================
๐Ÿ’– EASY ROSSY...ni menggunakan Material Panora Chiffon utk body dan Soft Cotton utk Awning dan menggunakan Ukuran Bidang 60
๐Ÿ’–EASY ROSSY...ni menggunakan Jahitan Baby Seam
๐Ÿ’–EASY ROSSY...ni Tidak Jarang, Tidak Panas, Pinless dan mudah SGT utk Iron
๐Ÿ’–EASY ROSSY -  innernya dijahit sekali dan ianya akan terbentuk elok dan menutupi leher
๐Ÿ’–EASY ROSSY didatangkan dengan warna yang lembut dan cantik mata memandang.

๐Ÿ’– Mempunyai 2 size :-
1. SIZE L (cotton 0.75m,chiffon 0.85m ) - Size Muka 9.5-10" (inner) 12" chiffon)
.
2. SIZE XL (cotton 0.75m, chiffon 1.0m) - Size Muka 10-10.5" (inner) & 12.5" chiffon)

๐Ÿ’–STOK TERKINI

๐ŸŽ€ SAIZ L
๐Ÿ“ŒMidnight Blue- 2
๐Ÿ“ŒHazel Wood- 2
๐Ÿ“ŒCoral Peach- 2
๐Ÿ“ŒAmber Cheery - 1
๐Ÿ“ŒArctic Rose- 1
๐Ÿ“Œ10.Honeydew Pine - 2

๐ŸŽ€ SAIZ XL
๐Ÿ“ŒMidnight Blue - 1
๐Ÿ“ŒAmber Cheery- 1
๐Ÿ“ŒBallet Taffy- 1
๐Ÿ“ŒArctic Rose- 1
๐Ÿ“ŒFlint Ash-1

Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus
www.wasap.my/60192229255 .

Terima kasih ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’

๐ŸŽ‰✔✔✔Tudung Umrah AL-HAJJ Berdagu L

Tudung Umrah Berdagu Al-hajj L
♥️material denim cotton
♥️ soft awning dan berdagu
♥️ saizL - labuh depan dlm19-20inci

Harga Asal:RM 45❌
Harga diskaun: RM42✔
kos pos rm8(sem),rm11(ss)

Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus
www.wasap.my/60192229255 .

Terima kasih ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’

Stok terkini. Stok akan berubah drp semasa ke semasa.

3 helai-sold out ❌

4 helai✔


Sold out❌


1 helai- sold out ❌


1 helai-sold out ❌


1 helai-sold out ❌

1 helai✔-sold out ❌


Kemaskini pada 22. 11.2017

Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus
www.wasap.my/60192229255 .

Terima kasih ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’

๐ŸŽ‰✔Tudung Umrah Berdagu Al-Hajj XL

Tudung Umrah Berdagu Al-hajj XL
♥️material denim cotton
♥️ soft awning dan berdagu
♥️ saiz 2xl-labuh depan dlm22-23 inci

Harga Asal:RM 48❌
Harga diskaun: RM45✔
kos pos rm8(sem),rm11(ss)

Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus
www.wasap.my/60192229255 .

Terima kasih ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’

Stok terkini. Stok akan berubah drp semasa ke semasa.

2 helai

1 helai

1 helai


1 helai

19 helai


1 helai


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...