Perbezaan Wonder Hair oil dan Hair Tonic?

APA BEZA WONDER HAIR OIL VS HAIR TONIC❓

Haaa macam sama tapi tak serupa yer tuan puan sekalian 😊.

Meh saya terangkan ringkas LIMA perbezaannya:

1/
Wonder hair oil-oil based
Tonic hair - water based

Dulu bila kita keluarkan hair oil ada yg jenis rambut oily taknak cuba sebab takut lagi berminyak.

Ada jugak yang kata taknak pakai minyak sebab memang jenis tak boleh pakai minyak. Jadi penin la rimas la...

So tonic ni solusi kepada mereka yang tak suke minyak sebab die water based. Tak melekit uols.

2/
Wonder hair OIL jenis pump di mana kita kena pump pada tangan dan urut pada kepala. Manakala hair TONIC jenis spray. Kita hanya spraykan ajer ke kulit kepala 😇.

3/
Wonder hair oil untuk melembap rambut, bagi licin rambut. Pengganti conditioner senang kata.

Hair tonic pula KHAS untuk masalah RAMBUT GUGUR dan KELEMUMUR. Booster kepada shampoo santan untuk kesan lebih efektif.

4/
Wonder hair oil berbau pati oren manakala hair tonic berbau ‘fruity’.

5/
Bahan kandungan yang berbeza. Kandungan Wonder hair oil boleh digunakan sebagai hot hair treatment manakala hair oil pula memberi efek berangin dan segar kepada si pemakai 💓

Nak lagi best boleh dapatkan keduanya sekali dan guna pada masa yang sesuai.

Cadangan wonder hair oil digunakan seminggu sekali untuk hot hair treatment manakala hair tonic digunakan setiap hari 😊

Selamat mencuba ‼️

Harga?
Tonic Hair rm49
Minyak Rambut rm49

019-222 9255

Shampoo Santan tarikh expired lebih lama. Alhamdulillah

Alhamdulillah result Ujian Makmal COA dah keluar..Syukur alhamdulillah dapat good news..Shampoo kita mengikut piawaian BPFK..Tiada Mikroorganisma yg dikesan dlm Shampoo Santan dan self life (jangka hayat) pun dah dapat result..Sekarang Shampoo kita dah boleh tahan hingga 12 bulan. 😃😃

Tahniah semua buat Team Myhomelab atas sokongan anda dan usaha keras anda memasarkan shampoo santan..Kami di HQ akan cuba beri yg terbaik..Produk kita dah banyak kali lalui fasa improvement. Dari stiker, botol, bahan2 ramuan, hinggalah ke jangka hayat produk dari 2 bulan hgga ke setahun..Tahniah kerana masih bersama, untuk terus maju kedepan.
So bermula production yg hari ni, dekat stiker exp 12 bulan..

Alhamdulillah, terima kasih semua. Walaupun tak guna kimia keras kita boleh tahan lama sikit. Dapat setahun ni kira bersyukur sangat.

Antara faktor penyumbang kepada ketahanan adalah sop pembuatan yang dipertingkat. Walaupun kita handmade kita buat macam kilang gmp buat.

√Sterilize semua bahan sebelum mula proses
√Menggunakan air yang berkualiti ditapis dan dimasak
√prosedur kerja yang lebih berhati2

Bila kita implement faktor2 diatas banyak improvement dari segi kualiti bahan.

Myhomelab sdn bhd akan sentiasa pastikan kita deliver yang terbaik. InshaAllah.

Best Offer Shampoo Santan Sepanjang Ramdhan ini (14 mei-8 jun 2018)

Assalamualaikum
.
Botol 300ml bakal ke penghujungnya.
Lepasni keluaran akan kepada botol asal 250ml shj. Harga sama rm35.belum termasuk kos pos.

Promosi jd agen masih ada tau.
Rm135. Seh sehingga 8 jun 2018.

So bg yg nk cuba shampoo santan ni.
Jomla grab awal2.. best tau..

yang paling sy suke bila pakai tak sakit kepala,
bau wangi, rasa segar..

ada juga minyak rambut,, baunya wangi. bila pakai kat rambut mmg sangat segar..
anak2 saya sangat suka.. yang bertudung rasa gatal kepala berkurangan,, rm59. skg rm49

produk sabun muka dan badan ada gentle butter soap. baunya macam coklat bila bau hilang rasa stress. tenang je rm29.

product terbaru..toni rambyt rm49. 

Apa2 boleh wasap 019-2229255 tau.
Tq.











Close up -Shawl Adelia 2.0

Assalamualaikum

Alhamdulillah harini masuk 4 harini kita berpuasa. Moga puasa dan amalan kita diterima Allah.

Ptgni nk tgk jarak dekat Shawl Adelia 2.0 by Jimmy Scarves.

Warna dan corak yang berbeza dgn keluaran yg lain.

Inner dijahit bertulang.
Segak tau!

Adelia ni free size erti kata lain ukuran utk saiz L.

Yg exclusive adelia ni di dtgkan beserta kotal exclusive. Sgt sesuai utk dijadikan hadiah utk ibu/isteri tersayang.

Masih boleh dptkan harga pengenalan rm89 shj.

Harga asal adalah rm95.
Hara pengenalan sah sehingga 28 mei 2018 ya.

Harga belum termasuk kos pos tau.

Cepat2 jgn lambat2 ...mari order segera..😘

Tudung Corak Printed Chiffon Layers (Saiz M)

alfaro corak



Tudung Corak Printed Chiffon Layers (Saiz M)
Design cantik utk penggemar saiz M.
Ianya bercorak printed. Ada tampalan batu.
Keterangan lanjut:-
✔Saiz M
✔Labuh bawah dagu dlm 16 inci
✔Corak Printed exclusive
✔Soft Awning
✔Selesa dipakai
✔Tidak Berdagu
Tinggi model 150cm.
Harga RM35
(Kos pos rm8(sem),rm11(ss)
Belian borong 10helai corak dan berlainan. Rm250. Kos pos rm25 semenanjung.
Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus
www.wasap.my/60192229255 .
Terima kasih 

Arkib Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...