✂️[DMAHLIGAI SCARF] ✂️KEMASKINI TUDUNG SAFAA XL

Assalamualaikum..
Alhamdulillah.. lama benar tidak update stok tudung SAFAA XL.

Stok kalini hanya berbaki 4 warna shj ya.
Promo sehingga 31 Disember 2018.
Keterangan lanjut;-

💐Tudung SAFAA (XL)
💞Design : Tudung Berpenutup Dagu & Soft Awning
💞Material Body & Awning : DeCot yang tebal dan sejuk dipakai
💞Labuh diukur dari bawah dagu : 23-4 Inci
💞Bukaan muka :  sila rujuk pada table utk ukuran dan sila rujuk stok terkini utk stok yang masih ada.
》S :21-23inci
》M : 22 - 24 inci
💞Labuh belakang : Hampir sama dengan kelabuhan hadapan. Labuh belakang berubah mengikut ketinggian rambut dan fizikal anda.

💢STOK TERKINI:-  9 Disember 2018💢
Bukaan Muka S (21-23inci)
➡️ Cyber Grape XL - 1 helai
➡️ Peanut Butter XL - 1 helai
➡️ Pale Silver XL - 2 helai

Bukaan Muka M(22-24inci)
➡️Lite Pink XL- 1 helai

Untuk membuat pembelian di shopee.

💞 order manual @ Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus
http://wasap.my/60192229255
http://wasap.my/60192229255
http://wasap.my/60192229255
Terima kasih 💞💖💐

Peanut Butter XL - 1 helai
Bukaan muka s


Peanut Butter XL - 1 helai
Bukaan muka s

Pale Silver XL - 2 helai
Bukaan muka s


Lite pink -  helai
Bukaan muka M.


Panduan ukuran size muka.

[D'Mahligai Sarf] Shawl Leonora Berdagu (double loop)

🌸 SHAWL LEONORA LOOP LEONORA🌸

Details:-
💖Rekaan double loop cuma 2 kali sarung sahaja.
💖Material Lycra Leonora dengan corak bunga2 printed.
💖Siap dengan soft awning dan berdagu.
💖 Didatang khas saiz XL : Labuh di ukur dari bawah dagu 22 inci.
💖Saiz muka M :  22 - 24 inci (ukur lilit)

💰Harga: RM59 
Kos Pos RM8(sem), RM11(ss)

🎉Harga YEAR END SALE: Rm44.25 🎉
kos pos RM 8 SEM , RM12 SS

💞Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus
http://wasap.my/60192229255
http://wasap.my/60192229255
http://wasap.my/60192229255

Terima kasih 😊💐💐

[Heejab Scarf] Testimoni Shawl Raudhah 10

Alhamdulillah..

Harini baru berkesempatan belek2 feedback positive daripada peminat Shawl Raudhah 10 by Heejab Scarf.

Setiap jenama dan product ada kelebihan masing-masing.

Setiap orang ada minat dan kegemaran masing2.

Keunikan dan kelebihan Heejab Scarf shawlnya labuh dan kainnya sangat lembut serta flowy.

Awningnya pula tidak berjahit bertulang seperti jenama Escarves & Jimmyscarves.

Innernya (bahagian dalam) dijahit tersorok. Shawl nampak lebih kemas apabila dipakai.

Pilihan di tangan kita nak pilih yang mana.. sbb yang paling penting kita selesa memakainya.

Biasanya yang cantik tapi kalau tak selesa kita akan jarang pakai.

Tapi kalau yang selesa ..pasti kita akan selalu memakainya.. 😊

[Escarves] Kelebihan material Abstarct premier

Assalamualaikum...

Material abstract premier ni adalah drp
Material (INNER : SOFT COTTON LYCRA) & BODY (Flamingo Chiffon with silk screening double sided print)

Mmg puas hati jika anda dpt menyarungkannya..

So tunggu apa lagi.. ada 3 pilihan utk anda pilih..

✔ wide shawl
✔ double loop without inner
✔ double loop with ready inner

More info?
Klik here👉 same material/colour but difference appearance

💥[ESCARVES] 💥Coming soon Shawl Nayla Basic dengan warna baru..

Assalamualaikum

AllahuAkhbar!

Wah! Tak sabar pula rasa menantikan Warna2 baru Shawl Nayla basic.. dengarnya kali ada 10-15 warna yang yang melting yang bakal dikeluarkan oleh pihak ESCARVES HQ.

So sama2lah kita nantikan ya..😊

Kita share dulu warna2 yg dh "bocor"utk tatapan mata dahulu ya..

Yang lain2 stay tune.. 😉💖

Psstt.. dlm gambar nampak mcm pendek je model pakai kan? Ekceli ukuran sama shj. Cuma model naikkan kat bahu sedkit. Nampak macam size M. sbb shawl ni boleh laras tau... mcm biasa Shawl nayla akan ada 2 size. L & XL 😉😎💞

[ESCARVES] SHAWL NAYLA -IVORY CREME

Warna ivory creme ni mcm coklat2 air gittew.

Mudah nk match dgn byk baju.

Nak tahu TAWARAN MENARIK SEPANJANG DISEMBER 2018.

😍klik 👉 SHAWL NAYLA HARGA BERBALOI + FREE POS.

[ESCARVES] Kemaskini SHAWL NAYLA (JIMAT BERGANDA) JIMAT RM10 + FREE POS - SAH SEHINGGA 31.12.2018 shj

Assalamualaikum wrt..

💥[ESCARVES]💥 Kemaskini SHAWL NAYLA (JIMAT BERGANDA) 😍JIMAT RM10 + FREE POS. SAH SEHINGGA 31.12.2018 shj😱


Kali ini kita update stok Shawl Nayla yang masih ada stok. Cuma stok ini akan berubah dari semasa ya.

Mohon ALERT
Tawaran harga dan Offer adalah drp Pihak HQ ESCARVES.


offer bulan  Disember 2018 ini.
Khas utk Shawl Nayla
😱✂️JIMAT RM10✂️😱
💢Saiz L - kini RM59
💢Saiz XL - kini RM69


😍😱PALING BERBALOI KOS POS ADALAH PERCUMA SEHINGGA 31 DIS 2018 shj tau.😍


💞Maklumat lanjut tentang Shawl Nayla:- 
========

CIRI CIRI NAYLA BASIC :

=========
✔ Material : High Quality Flamingo Chiffon + Inner Soft Cotton Lycra gred A.
✔ FLOWY , mudah gosok (minima iron) & tahan lasak 😎
✔ Jahitan full BABY SEAM, lebih eksklusif, dan kemas.
✔ Size : 
L : 2m x 0.75m +-
XL : 2.2m x 0.75m +-


💞Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus
http://wasap.my/60192229255
http://wasap.my/60192229255
http://wasap.my/60192229255


Terima kasih 😊💐💐



MIDNIGHT CHARCOAL
Saiz L - ✔
Saiz XL - ✔


MOSS GREEN
Saiz L - ✔
Saiz XL - ✔



HOT PINK
Saiz L - ✔
Saiz XL - ✔



CLOUD GREY
Saiz L - ✔
Saiz XL - ✔


HONEY YELLOW
Saiz L - ✔
Saiz XL - ✔



FRENCH ROSE
Saiz L - ✔
Saiz XL - ✔


ORCHID PLUM
Saiz L - ✔
Saiz XL - ✔


VANILLA CUSTARD
Saiz L - ❌
Saiz XL - ✔



MISTY TEAL
Saiz L - ❌
Saiz XL - ✔



PINK CHAMPAGE
Saiz L - ❌
Saiz XL - ✔



NAVY PEONY
Saiz L - ✔
Saiz XL - ✔


BANANA CREPE
Saiz L - ❌
Saiz XL - ❌




(klik sini IVORY CREME utk melihat warna/ gambar)
Saiz L - ✔
Saiz XL - ✔


(Klik LAVENDAR HERB untuk melihat warna/ gambar)
Saiz L - ❌
Saiz XL - ✔


[ EScarves] shawl around the world Paris ( RM59) + TESTIMONI & TUTORIAL.

Masa mula2 lunching shawl ATW ni harganya mencecah RM85 didatang sekali dengan kotak yang sangat exclusive.

Tapi kini harga shawl around the world hanya RM59 shj. (FREE POS SEHINGGA 31.12.2018 shj).

Awal januari 2019
Kos pos RM8 SEM, RM12 SS
(anggaran 1- 2 helai)

utk yang kali ini ianya ianya tidak didatangkan berkotak ya.

Stok berbaki mmg dah tak byk. dlm 10 helai (stok akan berubah dr semasa ke semasa).  Mmg dh TIDAK AKAN RESTOCK.

Walaupun saiz L
Ukurannya SHAWL ATW ni antara yang labuh spt saiz XL  Shawl Nayla

💖 Ukuran L [SHAWL ATW] : (2.2m x 0.80m).

OH! ya... stok yang tinggal.. tinggal SHAWL ATW PARIS SHJ tau...

Maklumat lanjut:-
Klik 👉 SHAWL ATW PARIS

👉 shawl Atw




Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus

http://wasap.my/60192229255
http://wasap.my/60192229255
http://wasap.my/60192229255

Terima kasih 😊💐💐


[ESCARVES]💞 SHAWL ABSTRACT PREMIER -same colour but difference style 💖

Assalamualaikum...
Kali ini ESCARVES memberikan bafas baru utk shawl abstract premier ni.
Ada 3 warna untuk dimiliki dan
3 pilihan design yang anda gayakan mengikut keselesaan anda.













[JIMMYSCARVES] INSTANT SHAWL MARISSA PRINTED (warna yang sama lighting yang berbeza)

Marissa Shawl ni adalah instant shawl.
Sarung sekali shj.

Awning drp cotton lycra yabg dijahit bertulang. Ianya dpt memberi effect yang lebih kemas pada awning shawl.

Printed yang sangat cantik. Ada 10 pilihan yang menarik.

Klik sini untuk maklumat lanjut:-

👉 MARISSA PRINTED SHAWL 💖

[TELEKUNG] Selesa &tak perlu memakai inner di dalam.

Assalamualaikum..

Alhamdulillah.
Segala puji bagi Allah...

Sesiapa yang berhajat mencari telekung baru @ utk wakaf masjid/surau.

Boleh terus hubungi kawan saya ya.

💥READY STOCK . 💥

TELEKUNG VIETNAM .
COPY ORI . HIGH QUALITY .

MATERIAL COTTON SUPER LEMBUT . KAIN SEJUK . TAK PANAS . TAK MELEKAP DI BADAN . BAHAGIAN MUKA YG KEMAS . TAK PERLU PAKAI ANAK TUDUNG .

CikSue- 019-356 0904

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...