๐Ÿ’ฅ[SHAWL HOT PINK BY ESCARVES ]๐Ÿ’ฅ PINKTOBER SALE 2018

Bismillah...

Assalamualaikum...

Warna shawl hot pink ni termasuk dalam jualan PINKTOBER ya..

PinkTober SALE masih lagi berjalan .. valid sehingga 31hb okt 2018 ya..

Jom order segera... nnt habis pula warna hot pink ini.melepas tak dpt match dgn koleksi baju yang ada..

Normal price
Saiz L - RM69
Saiz XL- RM79

less 10% sempena PINKTOBER 2018.
Saiz L - RM62.10
Saiz XL - RM71.10

kos pos 1-2helai RM8 sem, RM12 SS

๐Ÿ’ขKLIK sini utk details NAYLA 5.0.
Hanya beberapa warna shj yg masih available antaranya HOT PINK, MIDNIGHT CHARCOAL, CLOUD GREY, YELLOW HONEY, FRENCH ROSE,IVORY CREAM DAN MOSS GREEN. (Kira warna2 lain spt bubblegum pink dan plum already OUT OF STOCK.. cuma stok yang ada akan berubah dari semasa ke semasa).

๐Ÿ’ข klik sini untuk mengetahui kelebihan NAYLA 5.0

๐Ÿ’ขklik di sini untuk mengetahui 6 warna NAYLA BARU - NAYLA BASIC. (baru okt 2018) sama design dgn nayla 5.0

๐Ÿ’ข Klik sini untuk mengetahui lanjut mengenai PINKTOBER SALE 2018.

Details shawl nayla
Ekceli ini shawl 2 muka ya..


Ootd
Boleh match dgn byl warna baju dan eksesori


๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜Ž


Testimoni hot pink L
Shawl ni boleh laras ya..


Testimoni saiz xl..
Labuh dan tertutup


french rose pun saje nk interframe sbb warna ni pun ada less 10% sempena
 ๐ŸŽ€PINKTOBER SALE 2018๐ŸŽ€
Ingat tau.. smpai 31 oktober 2018 shj tau.๐Ÿ˜€๐Ÿ˜‰


Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus

http://wasap.my/60192229255
http://wasap.my/60192229255
http://wasap.my/60192229255

Terima kasih ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’๐Ÿ’

[Resepi Roti] mudah dan gebu in shaa Allah.

Alhamdulillah.. entry kali ini nak share resepi mudah untuk membuat roti.

Utk doh roti biasanya base semua sama.
Topping shj yang berbeza. Topping tu kira ikut suka kita nak letak perisa/lauk apa.. ada yang letak tuna,sosej, floss ayam (mcm serunding ayam), roti kopi(mcm roti boy) dll.

Ada juga yang suka letak isi dalam atau erti kata lain inti.. inti cream, kastard,butter dll.

Nak mudah buat kita pakai loyang bulat pun xpa.. nk tunjuk gambar xde.. sbb hp memory hp dh penuh. Boleh je google.. lg mudah buat pakai loyang. 4 segi pun xpa.. x perlu beli bekas roti yg kecil2 tu.. beli pun mahal juga harganya. Saya ada stok juga bekas tu in case anak2 nak buat bekal ke sek.

Mula2 berminat buat roti sbb anak sulong sangat suka makan roti.

Dengan takdir Allah, thn 2014 dipermudahkan untuk menghadiri kelas roti di Putrajaya. Time ni ammar masih 8 bulan klu x silap. Bawa sekali. Mmg berdukung shj lah sepanjang kelas amali. 
Tula 1st time. Yuran masatu rm50. Anak2 lain 3 org masatu abang ipar jaga.. mmg huru hara rumah kak long. Dgn anak2 dia lagi. Balik2 rumah semua kelaparan..haha

Balik cerita roti.. 
Sbb dlm kelas cikgu ajar guna mixer.. mmg xde mixer canggih mcm cikgu punya. Sbb dia berniaga. Jadi dia guna brand BERJAYA. Harga pun boleh tahan.

Jadi sepanjang tempoh 2 tahun mmg x buat roti. Smpaila mengandungkan anak no.5  ada rezeki beli bread maker panasonic like a chef.
Tapi sepanjang mengandung mmg x cuba lansung. Lepas habis pantang baru start cuba..

Alhamdulillah jadi. Hasilnya boleh tgk gambar di bawah..

Ini gambar roti masa kelas roti 2014.


 resepi sos butterscotch. Tak pernah cuba lagi..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Resepi roti
Cuma cikgu ada kata dia letak superbake dlm 10gram. Klu bahan2 kat atas tu mcm bread softener dan bread improver klu bahan xde saya belasah je mana.. asal jadi. Kembang mmg kembang.. bezanya hasilnya x elastik.
Apa itu elastik. Klik sni.
ELASTIK

ni antara kenangan buat roti thn2 lepas. Semangat kejap je..bila anak dh lasak.. cuti lama juga.
 Keselamatan adalah diutamakan.x pun tunggu dia tidur. Buat roti ni leceh sikit makan masa. 
Klu musim sejuk lambat kembang..haha


Yg kemek2 tu sbb mula2 roti dh kembang.. anak2 tekan..gitula jadinya.. mmg x leh naik lg dh.. terimalah seadanya..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰

Yang ni letak sosej.
Lepas roti kembang.
Potong sosej jadi 2. Sebelum tu rebus dahulu.
Letaklah sos dan mayonis. 
Nak letak sos lada hitam pun boleh.
Taburkan parsley. Yg ni x letak pun xpa.

Ni antara resepi topping atas roti. Yang ni pun x pernah cuba lagi.


Klu resepi2 mcmni. 
Lauk2 atas atas tu kena masak siap2.
Lepas roti kembang baru hias kasi cun..

Yg ni pernah cuba crabstick shj. Cuma xdelah leyak bijan mcm dlm gambar. Teknik sama.je mcm letak sosej.

Ni lah hasilnya
Klu roti tu elastik mmg gebu gebas..


Tips sebelum membakar kena sapu dengan telur lepas letak topping.

Kena pandai jaga suhu oven.
Oven bergantung kpd oven yg kita guna.

Kena pandai jaga dan kawal. Biasanya roti last2 cepat masak sbb ovem dh panas.

Nk kasi roti lembab dan x hangus kena semburkan air pada roti semasa proses pembakaran. Air tu bleh juga air susu. Nk kasi roti lagi berlemak.

Pastu nak kasi roti berkilat cantik. Pastikan lepas je roti masak. Sapukan dengan butter. 
Nampakla meriah sikit roti tu..berkilat.☺๐Ÿ˜€๐Ÿ˜

Biasa untuk roti bread maker saya suka rujuk di blog ini:-
http://bintangzue.blogspot.com/2014/12/resepi-bunroti-manis-guna-breadmaker.html?m=1

Saya uli 2x guna bread maker. Ada juga yg saya oleh2. Kdg xde bread improver..sy pakai shortening. Saya campur2 resepi mana2 yang rasa boleh buat. Jadi tu jadi in shaa Allah.

Bahan2 nya .
Boleh rujuk blog tu ya..:-

Bahan-bahan
  • 1 biji telur campurkan dngn air sejuk,jadikan jumlahnya 265ml/gm
  • 500gm tepung roti (400gm tepung roti + 100gm tpng gandum pun boleh)
  • 40gm susu tepung (guna susu Dutch Baby Naufal- haha.. sebab lupa beli)
  • 100gm gula kastor
  • 11gm yis atau sepeket yis  (saya guna jenama Mauripan)
  • 80gm marjerin@butter (pernah terbaca nak sedap guna Majerin Pelangi)
  • 1 sudu kecil bread softener
  • 1 sudu kecil bread improver k(tak guna pon)

Bila guna bread maker ada susunan yang perlu turuti. Yang penting jangan sekali kan garam dan yis bersama. Sbb garam biasanya akan mematikan or melambatkan proses perkembangan roti.

Mesti ada yang nk bertanya.. yis tu nk bancuh dulu or x?
Dlm resepi blog di atas...beliau bancuh dulu.. kalu ikut pengalaman sy ...kdg sy bancuh kdg sy letak je yis yang x bancuh dlm bread maker. So far alhamdulillah cantik juga kejadiannya.

Apa2 pun kena mencuba.. sbb pengalaman mengajar kita utk lebih berjaya.
Selamat mencuba..

Alhamdulillah...4 hidangan di hari Ahad

Alhamdulillah...

Harini marathon buat 4 hidangan utk anak2.. lama nk mencuba resepi butter kek. Tapi tak berkesempatan.

Untuk lunch sempat goreng ayam tepung. Sayur kangkung yg tanam sendiri.

Penat2 pun rasa berbaloi anak2 makan.. boleh buat bekal anak2..

Harini rasa mcm nk buat roti ttba terbuat pula bomboloni doughnut..

Mula dlm 1.30pm siap dlm 6.00pm.
Sambil buat kerja2 lain.. alhamdulillah siap.

Antara hidangan hari ini adalah:-
1- kek butter
2- bomboloni doughnut
3- jeruk asam boi
4- brownies

Masa doh donut tgh di uli dalam bread maker.. masani potong2 pelam utk buat jeruk asam boi. Dlm stgh jam juga nk potong. Hihi.

Kita sertakan sekali resepi utk rujukan mana yang sempat. Tapi brownies tu mcm x bape nk jadi harini.. mungkin hidangan last.. badan pun dh lesu..


1.JERUK ASAM BOI

Bahan2:-
- mangga muda lemak2 masam
-garam sikit je
-gula sekucupnya
- asam boi ikut kita. Jgn byk sgt nnt masam..


2. KEK BUTTER BY YATIE KITCHEN
Resepi ini hanya rujukan shj tapi saya tak gunakan semua bahan dlm resepi ini.
Butter saya guna buttercup. 
Adela dan planta saya x letak sbb xde. Saya pakai majerin pelangi shj. Jadikan 50gram terus.
Gula saya pakai brown sugar dlm160gram
Tepung kek saya pakai tepung kek f&m. Pakai tepung kek yang jual kat kedai pun boleh. 1kg dlm rm3 klu x silap. Sbb biasanya dlmtu dh siap bahan serbuk penaik dll.
Kalau perasa dlm resepi itu tak tulis baking powder dan soda bicarbonat.
Sbb biasanya tepung kek dh complete bahan2 tu.

Ini gambar drp follower ig kak yatie kitchen.
Credit to her
 Moga pahala berpanjangan.
Klu nak betul2 kenalah follow resepi ni ya.
Saya guna bahan yg ada di rumah shj.

1 lagi dlm resepi itu kak yati x mentioned pasal apa ada kaler coklat. Tapi saya sempatla youtube.. tgk cara2 mcmna nk carikan ia marble.
Asingkan sedikit bancuhan td. Campur dengan serbuk koko dlm 1/2 sudu.



Ni hasilnya sebelum di bakar. 
Masih amatur. Buat corak marble pun x pandai.
๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…

Alhamdulillah..Inilah hasilnya..
Mmg rasa kurang manis.. sesuai dgn tekak kami..hihi


3. DONUT BOMBOLONI
Resepi saya dapat daripada ig: maryamliayana.
Credit to her
 Moga pahala berpanjangan. 
Beliau seorang doc dan sangat rajin memasak roti ,kek,pastry dll. Respect to her.. 
Anak2 beliau pun pandai makan..
Nampak best dan menyelerakan..hihi


Lepas uli dlm bm
Bm tu bread maker.
Saya punya bread maker panasonic like a chef.
Tekan no. 11 - raw dough.
 uli 2x.


Selepas di goreng inilah hasilnya..
Ini saya letak coklat delfi.. nk beli nutella mahalla pulak.. rasa mxm same je..
Itu topping atas tu saya x letak gula.. saya tabur dgn susu anak. Susu ducth lady 1,2,3.

4. BROWNIES.
gambar ttba x leh upload 
Nampak naw x jadi brownies harini ..haha.

'Ala kulli hal.. alhamdulillah.

Bagi yang nk cuba.

Selamat mencuba! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜€๐Ÿ˜

[Shawl Mahal?] Apa pendapat anda? Pilihan di tangan kita..

Assalamualaikum..

Entry kali ini lebih kepada sembang santai berkenaan dengan harga sehelai shawl/tudung.

Rata-rata skgni banyak keluaran tudung/shawl labuh yang harganya ada yang dikata mampu milik.. itu mungkin bagi sesetengah orang yang ada2.. dan mungkin ada juga yang kata harga tak masuk aqal. Lansung x mampu milik..

Klu ikut zaman skgni. Dulu dengan gst. Semua pihak terlibat. Dr pengeluar sampailah ke pembeli

Skg kembali kepada sst. Walaupun hanya dikenakan kepada pengilang..tapi kesannya ada juga tempiasnya kepada pelanggan. Jika ada kos2 yang naik...kesannya kepada pengeluar /pengasas seterusnya kepada pelanggan

Nak tak nak mmg tak dpt lari drp proses ini. Mana2 biz pun mana ada yang berniaga mahu rugi. Semua mahu untung. Cuma cabaran yang terlibat dgn fashion ini. Kehendak manusia sentiasa berubah.. jadi ianya berlaku sangat cepat.. mmg risiko sangat tinggi jika dah modal puluhan ribu tetapi tidak dpt modal semula... untung belum tahu lagi kemana..walaupun nampak nampak ada sale. Tapi belum termasuk hidden cost spt kos pengangkutan brg,sewa kedai, kos upah tailor, kos pos jika beri free pos or salah pos,utilities spt bil tel,bil air,bil internet, pengurusan dan byk lagi..Byk faktor yang perlu di ambil kira.

Pada pendapat saya..sejujurnya kalu mcm saya yang menjual pun akan kata shawl rate harga atas rm50 adalah mahal.haha

Mungkin sbb sy bukan seorang yang berkerjaya.. seorang suri rumah yang tinggal di kampung tiada pendapatan tetap.. mmg akan fikir byk kali jika ingin membeli..lagi2 sekali tgk harga ..gosok mata byk kali..hahaha..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Mungkin ada yang berpendapat...Harganya sedang patut untuk dimiliki sbb tak sampai rm100 sehelai....ada sstgh pula mengatakan mahal dengan harga yang diletakkan.

Sebenarnya klu ikut keluaran semasa harga shawl terkini berasas/sesuai juga dengan harganya. Kerana:-

✔ quality sehelai shawl. Sebelum dijual biasanya akan diperiksa oleh bahagian QUALITY CONTROL.
✔ CUSTOM PRINTED. yang ni mmg mahal. Bukan sikit2 perlu invest. Maksudnya hanya jenama itu shj yang ada design tersebut.
✔ Bila buat shawl labuh.. agak makan kain. Ianya totally x sama dengan shawl yang dipasar mlm. Ukuran totally x sama.
✔ material dipilih adalah yang terbaik.
✔ pemilihan warna yang menarik.
✔ Siap inner berjahit.
* cuba  kalau kita beli sendiri di kedai dengan kain yang sama. Kemudian upah tailor harganya mencecah beratus ringgit sehelai. Itu hanya utk 1 shawl 1 warna shj.
✔ biasanya customer printed warna shawl tidak pudar. Mmg terbaiklah!
✔ walaupun harganya agak mahal.. ianya boleh tahan 2-3tahun..ada yang lebih 5 thn. Berbaloi sebenarnya.

Secara peribadi saya yang menjual pun saya rasa mahal. Tapi sebab kita perempuan.. time mengandung lagi mcm2 nak...teringin.. time ni nk jugak cuba selai. Dh cuba bestla pulak.. dh terjebak... walaupun kdg rasa membazir sbb mahal..tp utk jangka masa panjang dan niat utk menutup aurat lebih sempurna in shaaAllah ianya pelaburan yang sangat berbaloi. Bila mahal kita akan rasa lebih menghargainya.. tryla kumpul duit sikit2 utk memilikinya.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š ada niat.. doa pada Allah. Usaha .. in shaa Allah dimudahkan jalan.

Sbb bukan mudah utk dapatkan shawl2 labuh cutting siap ready awning di pasar2 malam.

Kalau ada pun biasanya cutting pendek. Ada juga yang tiada ready awning.

Sbb itu di pasaran luar harga shawl labuh ini lebih kurang sama shj.. rate rm69 dan ke atas.

Mungkin ada yang murah.. mungkin quality tak sama.. ukuran berbeza..

Apa2 pun pilihan di tangan kita sebagai pengguna...

Kalau boleh kita sebagai bakal pembeli jangalah kondem yang peniaga2 kecil esp yang jadi ds/agen mereka juga manusia kebykkannya suri rumah yang mencari rezeki yang halal utk membantu keluarga... Bukan mereka yang menetapkan harga tersebut.. mereka jual harga yang ditetapkan oleh HQ. jadi kita sebagai bakal pembeli perlulah bersangka baik. Jangan fikir mereka ingin mengaut keuntungan semata2. Kalau benar mereka ingin kaya semata2.. belum jupe lagi nama2 pengeluar tudung labuh tersenarai salah seorang antara jutawan di Malaysia. 

Mana tahu mereka berniaga ingin membantu ummat islam seluruh dunia. Bersangka baik utk lebih baik.

Apa pula pendapat anda?
Kita yang memilih apa yang kita guna dan apa yang kita pakai..

Pilihan di tangan kita...


Sentiasa bersangka baik dengan Allah.



Escarves antara pengeluar shawl labuh di Malaysia.
Shawl terbaru nayla basic 2018.
6 warna.
L-rm69
Xl-rm79

Pernahkah anda terfikir gambar juga memainkan peranan penting dlm memasarkan sst produk.. ianya juga termasuk dlm kos markting... cuba kita fikir sejenak.. ๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”


Keluaran jimmy scarves walaupun masih baru dipasaran ttba mampu menghasilkan shawl yang menepati kehendak muslimah utk bertudung labuh dan lebih sempurna..
Jangan tak tau
.
.
Founder jimmy scarves adalah seorang lelaki tau.๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Š

Koleksi terbaru JIMMY SCARVES..

Apa kata anda??
BELI TUDUNG DENGAN HARGA RM85, 
BOLEH PAKAI 2-3 TAHUN ?

Korang rasa berbaloi tak dengan harga tu sekali beli je seumur hidup tapi boleh pakai sampai bila-bila kalau pandai jaga ? 

Tak macam beli baju, kasut tau. Lama-lama dah tak muatkan ? Siapa beli tudung pastu dah tak boleh pakai sebab kepala dia dah besar ? ๐Ÿ˜‚. Takdak kan? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Mostly regular customer JIMMYSCARVES masih lagi ada yang pakai keluaran 1,2 tahun lepas.

Dengan kualiti dan harga macam koleksi #lovejimmy ni, memang berbaloi sangat untuk korang try satu!

Nak tau kenapa cakap berbaloi ?

✔Penggunaan kain yang banyak untuk menjamin kelabuhan yang patuh syarak

✔Material chiffon yang lembut berkualiti tinggi yang tak sama dengan tudung chiffon pasar malam RM10 satu tu. Totally different๐Ÿ™…‍♂️

✔ Soft cotton inner dijahit sekali dengan tudung. Tak perlu nak cari inner lain untuk match.

✔Corak tudung special custom printing yang korang takkan jumpa kat mana-mana. Ianya special order untuk #lovejimmy sahaja. 

✔Harga pasaran tudung dengan kualiti macam ni dengan inner bagai RM130++ keatas tau. Tapi koleksi #lovejimmy ni tak melebihi RM100 pun. 

✔ Beli sekali sahaja dengan harga tak sampai seratus boleh pakai bertahun-tahun. 
Korang rasa ?

Yang pernah try, dia akan tahu kelebihan tudung JIMMYSCARVES. Sebab tu akan ada regular customer. Sebab diorang dah cuba ๐Ÿ˜‰.

Beli sekali untuk diri sendiri kualiti tudung macam ni apa salahnya kan..

Pilihan di tangan anda.. anda berhak dan layak memilih...buatlah pilihan yang bijak.๐Ÿ‘๐Ÿ˜Š

๐Ÿ˜—[Escarves] ๐Ÿ˜Cream warna yang mudah disesuaikan dengan semua warna

Ada tak kat sni penggemar warna cream?

Cream ni bukan cream roti or cream muka ya?

Cream ni adalah warna shawl mika lebaran eacarves @nama panjangnya
CREAM CORNATION. Warna lebih kepada kuning kecolatan sedikit ditambah dengan bunga2 yang cantik untuk menyerlahkan kesopanan si pemakai.

Di bawah ni kami sertakan sekali gambar depan dan belakang shawl.

Rata2 warna cream ni boleh masuk utk kebykkan warna. Utk OOTD byk warna boleh match dgn warna ni. So wajib grab awal sebelum stok habis tau.

Shawl cream + Baju meroon ✔๐Ÿ˜˜
Shawl cream + Baju Biru ✔ ๐Ÿ˜
Shawl cream + Baju Hijau ✔ ๐Ÿ˜Š
Shawl cream + Baju oren   ✔ ๐Ÿ˜Ž
Shawl cream +Baju merah ✔๐Ÿ˜€
Warna coklat lagi match tau..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Dalam erti kata lain.. mmg boleh ngam dengan mana2 warna baju anda.

So milikinya segera ya.. selagi stok masih ada. 
Drp rm119 kepada rm89 shj sehelai. JIMAT RM30 tau!!

Mmg secara pribadi harganya harga mahal. Saya pun akui..ttp percayalah ianya berbaloi utk dimiliki kerana materialnya yang flowy.. custom printed design by escarves only. Boleh tahan bertahun2 in shaa Allah.. warna x pudar. Labuh dan anda dpt menutup aurat dengan sempurna.

Yang paling best... Sbb awningnya yg dijahit bertindih. Mmg effect awning lebih teguh dan muka bujur sireh.. nampak lebih runcing bila dipakai.

Awning yang dijahit tersorok juga nampak shawl lebih kemas apabila dipakai.

So jangan berlengah lagi ..dapatkan segera sementara stok masih ada.

Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus

http://wasap.my/60192229255
http://wasap.my/60192229255
http://wasap.my/60192229255

Terima kasih ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’๐Ÿ’

Klik sini utk ke KOLEKSI MIKA LEBARAN.
klik sini utk melihat PROMOSI PINKTOBER 2018.

Details info

Merecik.


Pandangan belakang


OOTD


mana 1 ya jawapannya?
A? B? @ C? ๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”


Mana 1 idaman qalbu? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜


Feedback
Sweet juga macth dgn jubah purple.


Testimoni
Perfect match! dengan warna meroon.


๐Ÿ’ฅ[LOTUS PINK- ๐ŸŽ€PINKTOBER SALE ESCARVES๐ŸŽ€] ๐Ÿ’ฅless 10% ♥️Promotion start 10th until 31st Oct 2018

Warna pink antara warna yang sinonim dengan wanita.

Wanita yang berkulit cerah biasanya sangat sesuai dengan warna pink ini.

Kulit sawo matang pun cantik juga memakai pink. Bergantung juga cara pemilihan warna baju dan shawl masing2.
๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Bagi yang terlepas pandang koleksi mika lebaran yang super hot dengan tampalan swarvoski ini.PINK LOTUS adalah warna yang tersenarai dlm SALE PINKTOBER BY ESCARVES EXCLUSIVE tau.

Jom ceriakan hari2 anda dengan warna pink..

Harga mika lebaran sebelum ini NORMAL PRICE :RM119.

Kini harganya rm89 shj.

Anda boleh dptkan less lagi dengan mengambil peluang PINKTOBER SALE boleh dpt less 10% lagi.

Maksudnya apa?

Maksudnya drp RM89.
Dpt lagi less 10% (-RM8.90)
so harganya kini RM 80.10 .
harga ini sah sehingga 31st Oct 2018 shj tau.

Grab peluang ini tau sbb ini adalah promosi khas drp ESCARVES HQ.

harga tertera belum termasuk kos pos ya.
Kos pos rm8 sem ,rm12 ss (1-2helai)

Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus

http://wasap.my/60192229255
http://wasap.my/60192229255
http://wasap.my/60192229255

Terima kasih ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’๐Ÿ’

Menawan..


Let's grab pink now!!

Less 10% until 31st oct 2018

Rugi tak grab tau! Super jimat tau..

Sweet ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜


Apa yang best dengan mika lebaran ini?
Awning Cotton dari COTTON LYCRA! Cantik Terletak! Dijahit bertindih tau! Effect muka bujur sireh..runcing gittew!!

Info details mika lebaran yang super gojes..

Tampalan swarvoski menyerlahkan lagi shawl PINK meLOTUS..


Feedback +ve from customer ๐Ÿ˜
"Cantik sangan tudung tu dan selesa" katanya.


Pilihan lain mika lebaran. Crema cornation tapi yang warna crema tiada less ya.. rm89 sehelai.

Tips menarik bakal2 pengantin utk membuat mak mertua jatuh hati.♥️


Posing sopan customer PINK LOTUS yang super sopan.. menyerlahkan kelembutan dan ketegasan seorang wanita...


Shawl ini bukan shj utk aktiviti rasmi spt di sek or di pejabat.. ianya juga sesuai digunakan ketika bersukan. Rahsianya awning cotton lycra yang sejuk apabila dipakai.

Nak lihat warna2 lain mika lebaran..klik di sni ya..
MIKA LEBARAN 2018
https://darulasmi2u.blogspot.com/2018/10/escarves-insrant-shawl-mika-20-kini-rm89.html

Nk lihat shawl2 lain yang terlibat dlm PINKTOBER 2018?
klik sni ya.. PINKTOBER 2018
https://darulasmi2u.blogspot.com/2018/10/pinktober-escarves-10-okt-31-okt-2018.html

Terima kasih kerana sudi masa utk membaca.
Jom order skg! Sesuai dijadikan hadiah anniversary,hari jadi isteri/ibu dan buat kawan2 yang baru berhijrah memakai tudung labuh dll.

Arkib Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...