Promosi Ogos 2017!!Telekung Maherah.

Assalamualaikum.
Special information for my loyal customer of Telekung Maheerah?.😍
Terima kasih diucapkan kerana anda telah melanggan Telekung premium kami😍😍

HARGA PECOH PALO!!
😱😱😱😱😱
BOSS BAGI LESS TELEKUNG MAHEERAH. 

Kak Ton Jeram kata...
Nak puasa dulu dah try sepasang Telekung Maheerah, memang kainnya best, sulam tangannya betul2 cantik  mengagumkan..wow kellasss gitu😍😍
kali ni akak nak tambah lagi, beli untuk anak, takleh bagi diskaun ka..?

Manisah, adik manis dari Ipoh kata..
Lama dah nampak akak jual Telekung Maheerah tu..nampak cantik, nak beli tapi tak mampu..😥😥

OK..Mari adik Mari kakak..
Boss dah pening...naik pecah kepala nak bagi harga terbaik untuk awak semua..sebab ini Telekung Premium taw..bukan Telekung biasa2, kualiti tip top, sulaman terus atas kain..habaq hang.. 😉😉

*TELEKUNG MAHEERAH SALE RAYA HAJI*

✔Material berkualiti tinggi Japanese Cotton.
✔Bersulam tangan, terus atas kain.
✔Bahagian muka yang selesa, standard Saiz M sesuai untuk semua jenis bentuk muka.
✔Sesuai untuk semua saiz muslimah  -  ukuran labuh:
Labuh Telekung dari kepala ke bahagian bawah  Telekung (119cm)
Labuh inner ke paras dada (54cm)
Kain sarung yang labuh, bergetah tahan lama dan bertali ( labuh112cm, lebar 75cm)
✔Pelbagai warna yang cantik sejuk mata memandang.

💰HARGA : RM170
💰SELEPAS DISKAUN: RM153 sahaja.😍

Sah sehingga 31 ogos 2017 sahaja😉

🎁INC EXCLUSIVE BOX.

Yang berminat terus
WHATSAPP 0192229255
WHATSAPP 0192229255
WHATSAPP 0192229255

Terima kasih😊😊

Tudung Sarung HEATHER ORCHID by Escarves

Assalamualaikum..

Sebenarnya warna HEATHER ORCHID #EasyRossy by #Escarves masih ada sehelai lagi utk saiz XL.

🌴Labuh depan dlm 80cm
🌴Labung belakang dlm 110cm

Harga Asal: RM79
Harga Diskaun: RM75
kos pos rm8(sem), rm11(ss)

Utk order boleh terus klik link berikut:-
www.wasap.my/60192229255 .

Terima kasih 😊💐

*serious buyer sangatlah kami hargai 🤗😍

Klik di sini utk melihat stok kemaskini SALE EASYROSSY

#Escarves #Shawllabuh #EasyRossy #asmicollections

Mengapa KOLEKSI SHAWL NAYLA WAJIB ADA DALAM ALMARI ANDA?

Bismillahirrahmanirrahim

Tahniah! Yg sudah memilih shawl Nayla ini. Shawl Labuh serta mesra menyusu menjadi pilihan menjadi pilihan ibu2 diluar sana.

shawl nayla ini uniknya..ianya di design khas bidang labuh. Iaitu 2.0m x 80cm utk saiz L. 2.2mx 80cm utk XL.

Istimewanya lagi.. awningnya drp cotton.
Tak perlu risau awning patah,kemek dsb. Sangat mudah dibentuk.

Cuma awningnya TIDAK BOLEH DIGOSOK. klu ibu2 yg ada iron steam amway or philips tak perlu rajinkan diri utk menggosok awningnya ya. Kerana apa? SBB JIKA DH GOSOK IANYA TIDAK DAPAT MEMBENTUK SEPERTI SEDIAKALA. Tips ini wajib utk DIPATUHI supaya tidak menyesal dikemudian hari.
Kira boleh gosok bahagian body. Sbb material chiffon panora.ianya lembut dan mudah digosok. Klu ikut pengalaman sis sendiri,sia epas basuh ,sidai terus
Mmg x gosok dah..😁😁😁

Lagi 1 material cotton ni klu dh gosok lama2 dia akan makin longgar tau.

Bab Paling suka bab nayla ni sbb shawl ni ANTI-TEMBAM. serious tau! Pengalaman sis sendiri.. klu ikutkan berat badan sebelum kawen, baru kawen, ada anak 1 sampai anak 5 sebenarnya berat makin bertambah. Bab muka pun mmg nampak comel. Alhamdulillah! Allah bagi sihat.

Bila sis tengok gambar raya masa anak 1. Muka still maintain.bila raya anak2 dh 4 org (2014)serius nampak "boolat"..hahaha.. tapi start tahun ini 2017. Sis raya dengan easy rossy. Serious muka nampak bujur jer.. walaupun berat adala nampak naik cket..hahaha..😍😍

Shawl Nayla byk membantu tau.. sangat segera a.k.a shawl instant. Sarung 2x siap!. Sepantas kilat. Abang sayang pun suke dan hepi bila nampak Bidadari cepat siap! Haha.. terbukti tau! Nnt mesti abang sayang suke ajak dating selalu.. Pengalaman sendiri.. hehehe

Yg bestnya lagi tentang shawl nayla. Ianya pinless. Tak perlu brooch. Selamat. Tp klu yg suka buat scallop tu boleh pin kat bahu. Ikut pengalaman sis sendiri.
TIPS UTK SENTIASA KEMAS. sis suka pinkan belakang dlm bahagian inner tu. Pin bahagian dalam tau. Bukan luar. Kang pelik orang tgk awat pin belakang shawl..hihi.. (zaman belajar kat uia sokmo buat gini sebenarnya.. pin belakang tudung klu nak solat tanpa telekung ..eh tetiba..hahahaa).  Sis juga pinkan bahagian dalam kiri dan kanan bahagian dlm tau..so bahagian luar mmg sis dh x pin. bukan apa sbb sis ada anak kecik. Jadi klu anak tarik sedikit takdala serabai sgt. Ni tips shj utk sentiasa kemas. Sebenarnya tak pin lansung pun xpa...

Material shawl ini drp chiffon panora. Mmg best,lembut,flowy. Apa tu flowy? Tak keras kejung org kata...hahaa... tak nak ckp byk kena cuba sendiri..😁😁😁

Klu yang suka pakai tudung berdagu pun tiada masalah. Boleh kehadapankan ketika memakai shawl. Sbb sis selalu amalkan begitu..hehew. tertutup aurat dibawah dagu.Alhamdulillah settel.

Rasanya cukupla kot sis bebel. Tetiba rasa nk bebel pulak. Sbb anak2 dh tdo. Xde sape sape nk dibebelkan.πŸ˜€πŸ˜†πŸ˜†

Nnt tgk kat bawahnya stok nayla yg masih ada. Sbb stok pun dh x byk tau..

Jangan dh habis baru nak cari tau. Sis tak dpt nak tlg.. sbb HQ Escarves dh x kan RESTOCK warna yg sama.

Eh lupa nak cerita.. Nayla ni sebenarnya dh masuk batch ke 4 tau. Shawl Nayla 1st batch hingga 3rd batch. Harga masih sama. RM59(L) RM69(XL).

Batch ke4 je harga lain RM63(L) RM74(XL). Mungkin ada yang bertanya kenapa harga lain.. antaranya ada sedikit TAMBAH NILAI bahagian inner(mmg bestla inner bahagian dlmnya tu) . Pastu yg paling best material nya drp Chiffon Flamingo. Chiffon ni dhla lembut, sejuk,flowy mcm panora chiffon cuma flamingo ni lagi best. Muslimah diluar sana kena WAJIB cuba 1. RASAI SENDIRI AURA NAYLA & KEUNIKANNYA.

Harga utk mungkin ada yang kata mahal. Tapi sebenarnya ianya sangat berbaloi dengan QUALITY yang BAKAL PEROLEHI nnt. Pastu harga tu sekali inner. Sebab Inner shawl nayla ni dh jahit sekali. No pasni tak yah pening2 cari inner lain k. Takmo emo2 cari inner yang selalu menghilang @ ghaib tetiba tu..hehe.πŸ€—πŸ€—

Dh lama sangat sembang.. jom
Utk melihat stok shawl nayla boleh klik di sini . kita kumpulkan dlm 1 ablum mengikut saiz utk memudahkan proses tempahan.
SHAWL NAYLA SAIZ L
SHAWL NAYLA SAIZ XL
SHAWL NAYLA 4.0 SAIZ L&XL

Utk sebarang tempahan & pertanyaan bleh terus
www.wasap.my/60192229255 .

πŸ‘Serious buyer sangat kami hargai.
Terima kasih πŸ˜ŠπŸ’

#escarves #shawlnayla #shawllabuh
#asmicollections

SALE! TUDUNG EZI TWIST BERDAGUπŸŽ‰

🎊🎉CLEARANCE SALE 2017🎊🎉

RM20 shj
Kos pos rm8(sem),rm11(ss)

🌸Tudung Ezi Twist Adhwa Berdagu 2xl
🌸Material : Moss Crepe Gred Khas
🌸Saiz 2XL: Labuh bawah dagu dlm 27inci
🌸Soft awning drp material denim dan berdagu.

🗒 Utk memudahkan proses tempahan
WhatsApp segera ⤵⤵⤵
www.wasap.my/60192229255 .

Serious buyer sangatlah kami hargai.🤗
Terima kasih 😊💐

🌸🌸Shawl Labuh Zaryn Bunga (XL)🌸🌸

🌸🌸Shawl Labuh Zaryn Bunga (XL)🌸🌸
🌺Kelabuhan 22-23 inci diukur dari bawah dagu (hampir sama dengan kelabuhan belakang shawl).
🌺Diperbuat dari Material Moss Crepe yang lembut dan sejuk
🌺Soft awning dari material Moss Crepe dijahit bersama
🌺Rekaan double loop, hanya 2 kali sarung sahaja untuk menggayakannya
🌺Corak bunga di shawl menampahkan seri shawl apabila dipakai.

Harga Asal : RM49 ❌
Harga SALE : RM45 ✔
🚚Kos Pos 8(SEM),11(SS)

💢STOK TERHAD!
Utk order ⤵⤵⤵
www.wasap.my/60192229255

👍Serious buyers sangatla kami hargai. ✌🤗

MENGAPA ANDA WAJIB MEMILIKI SHAWL SAYYIDA?

MENGAPA ANDA WAJIB MEMILIKI SAHWL SAYYIDA?

✔ Bersiap pantas tanpa brooch
✔Sekali sarung shj (jgn lupe baca bismillah 😉)
✔ soft awning yg mudah dijaga ( ❌ perlu iron)
✔ awning sentiasa tertegak elok
✔material chiffon bubble yg lembuat,ringan dan selesa dipakai.

#stokisdmahligaiscarf #stokishululangat
#Shawllabuh #shawlinstant

==========================

🎀Sayyida Chiffon Bubble (XXL)🎀

🌸 Kelabuhan 25-26 inci diukur dari bawah dagu (hampir sama dengan kelabuhan belakang shawl).
🌸Diperbuat dari Chiffon Bubble
🌸Soft awning dari material Denim
🌸Hanya sekali sarung sahaja untuk memakainya

Harga Asal: RM49❌
Harga Sale: RM45👍✔
🚚 kos Pos RM8(sem),RM11(ss)

👍Serious buyers sangatla kami hargai ✌🤗

Utk order whatsApps
⤵⤵⤵
Sayyida Chiffon Bubble (XXL)
🌸 Kelabuhan 25-26 inci diukur dari bawah dagu (hampir sama dengan kelabuhan belakang shawl).
🌸Diperbuat dari Chiffon Bubble
🌸Soft awning dari material Denim
🌸Hanya sekali sarung sahaja untuk memakainya

Harga Asal: RM49❌
Harga Sale: RM45👍✔
🚚 kos Pos RM8(sem),RM11(ss)

👍Serious buyers sangatla kami hargai ✌🤗

Utk order whatsApps
⤵⤵⤵
www.wasap.my/60192229255

🏵Terima kasih kerana sudi bermuamalat dgn kami di Asmi Collections🏵😉

Nota comel: Stok Terhad. Stok terkini hanya ada pada gambar shj. Stok akan berubah dr semasa ke semasa bergantung kpd stok kami shj.

Jemput singgah ke blog:
koleksi-dmahligaiscarf.blogspot.my 😀

πŸ•‹ TUDUNG LABUH UMRAH HAJI 2XLπŸ•‹

πŸ•‹ TUDUNG LABUH UMRAH HAJI 2XL πŸ•‹

πŸ’Saiz 2XLπŸ’

SALE !!RM49
(belum termasuk kos pos)
1 helai Kos pos rm8(sem), rm10(ss)
2helai kos pos rm9(sem),rm11(ss)
3 helai kos pos rm10(sem),rm12(ss)

==============

Keterangan lanjut:-

🏡Tudung Labuh Berdagu Mecca (2XL)🏡

▶Design : Tudung Berpenutup Dagu & Soft Awning

▶Material Body & Awning : DeCot yang lembut

▶Labuh diukur dari bawah dagu : 25-26 Inci

▶Bukaan muka :
> M : 22 - 24 inci
> S : 21-23inci (utk kod HA2X 206 shj)

▶Labuh belakang : Hampir sama dengan kelabuhan hadapan. Labuh belakang berubah mengikut ketinggian rambut dan fizikal anda.

Nak order? Klik link wasap di bawah ini:-

⤵⤵⤵
www.wasap.my/60192229255

Terima kasih kerana sudi berurusan dgn kami.πŸ’–

1 helai
Bukaan muka saiz M

2 helai
Bukaan muka saiz S


1 helai
Bukaan muka saiz M

1 helai
Bukaan muka saiz M


1 helai
Bukaan muka saiz M


3 helai 
Bukaan muka saiz M



Kemas kini pada 4 ogos 2017


Nikmati potongan harga Shawl Instant Labuh Sayyida utk semua Saiz dgn harga mampu milik 😍😍😍😁😁😁

Assalamualaikum...😊

Para peminat Shawl instant Chiffon Bubble suka utk kami maklumkan bahawa kini anda semua boleh menikmati potongan harga yang sangat menarik. Pasti jimat dan berbaloi.😍😍

✂✂✂✂
Harga terbaru adalah spt berikut:-
πŸ“Saiz L
- Harga Asal: RM39.50
- Harga Sale :RM35

πŸ“Saiz XL
-Harga Asal:RM39.50
-Harga Sale : RM35

πŸ“Saiz 2XL
- Harga Asal: RM49
- Harga Sale : RM45

*Harga tertera belum termasuk kos pos.

Utk melihat stok warna yg masih ada boleh lihat  gambar2 mengikut saiz ya. Nnt kami berikan penerangan stp gambar.

Utk memudahkan proses tempahan dan pertanyaan stok. Boleh terus whatsApp
⤵⤵⤵
www.wasap.my/60192229255

Stok terhad. Jom locked πŸ”’πŸ”’πŸ”’order skg!
Terima kasih kerana sudi bermuamalat dgn kami di Asmi Collections πŸ’–

#dmahligaiscarf #stokishululangat #asmicollections


Nota comel:-
Stok akan berubah drp semasa ke semasa. Mohon maklumkan kepada kami kod yang diminati kemudian kami akan semakkan stok dan berikan sebut harga selepas itu.

Serious buyers sgtlah diutamakan.

Tempoh tempahan adalah selama 48jam. Jika anda mempunyai masalah mohon maklumkn kepada kami segera supaya kami dapat memanjangkan proses tempahan.

Warna gambar shawl sedikit berubah mengikut screen resolution hp/laptop.

Pihak kami membuat pengeposan stp hari waktu bekerja sekiranya pembayaran sebelum 11.30am. 

Pihak kami menggunakan khidmat POS LAJU PICK UP. selalunya Posmen akan collect parcel (2-6pm) tp kebiasaannya 11.30am pos laju dh ambil brg.

Terima kasih yang sudi bermuamalat dgn kami. πŸ’


Shawl Labuh Sayyida Chiffon Bubble (2XL)
πŸ’Kelabuhan 25-26 inci diukur dari bawah dagu (hampir sama dengan kelabuhan belakang shawl).
πŸ’Diperbuat dari Chiffon Bubble 
πŸ’Soft awning dari material Denim
πŸ’Hanya sekali sarung sahaja untuk memakainya


Shawl Labuh Sayyida Chiffon Bubble (XL)
πŸ’Kelabuhan 22-23 inci diukur dari bawah dagu (hampir sama dengan kelabuhan belakang shawl).
πŸ’Diperbuat dari Chiffon Bubble 
πŸ’Soft awning dari material Denim
πŸ’Hanya sekali sarung sahaja untuk memakainya



Shawl Labuh Sayyida Chiffon Bubble (L)
πŸ’Kelabuhan 19-20 inci diukur dari bawah dagu (hampir sama dengan kelabuhan belakang shawl).
πŸ’Diperbuat dari Chiffon Bubble 
πŸ’Soft awning dari material Denim
πŸ’Hanya sekali sarung sahaja untuk memakainya

πŸ’– Tudung Labuh Umrah Berdagu XL πŸ’–

Assalamualaikum

Alhamdulillah. Mlm ini diberi kesempatan utk update stok Tudung Labuh yg sesuai utk kegunaan umrah/haji mahupun kegunaan harian.

Material kain adalah masih sam iaitu denim cotton. Cuma bezanya bila kami gabungkan sekali.. ianya dikeluarkan berlainan batch jadi stuktur kain ada sedikit berbeza. Walau bagaimana pun ianya masih lagi sejuk dan selesa utk dipakai.

Nnt kita berikan nota comel @ penerangan pada stp gambar.

Antara penerangan ringkas adalah spt berikut:-

πŸ’ TUDUNG LABUH UMRAH BERDAGU Saiz XL πŸ’

SALE !!RM45
(belum termasuk kos pos)

1 helai Kos pos rm8(sem), rm10(ss)
2helai kos pos rm9(sem),rm11(ss)
3 helai kos poa rm10 (sem), rm12(ss)

==============

Keterangan lanjut:-

🏡Tudung Labuh Berdagu Umrah (XL)🏡

▶Design : Tudung Berpenutup Dagu & Soft Awning

▶Material Body & Awning : DeCot yang lembut

▶Labuh diukur dari bawah dagu : 23-24 Inci

▶Bukaan muka saiz M : 22 - 24 inci

▶Labuh belakang : Hampir sama dengan kelabuhan hadapan. Labuh belakang berubah mengikut ketinggian rambut dan fizikal anda.

Nak order? Klik link wasap di bawah ini:-

⤵⤵⤵
www.wasap.my/60192229255

Terima kasih kerana sudi berurusan dgn kami.πŸ’–

Serious buyer sangatlah diutamakan.

Shawl chiffon bubble AUNI (soft) M & XL

Assalamualaikum..😊

Alhamdulillah. Segala puji bagi Allah diberi kesempatan utk update stok terkini.
Sementara anak2 masih tidur ..jom kita tgk apa yg menarik shawl 2 muka Auni.🏡🏡🏡

Ada di sini peminat shawl tanpa awning?

Ada 2 pilihan saiz shj. Saiz M & XL.

Jom baca keterangan dgn lebih lanjut:-

⤵⤵⤵⤵⤵
===============
SHAWL DOUBLE LOOP AUNI
===============

❤ X sampai 3 minit dah siap pakai

❤ Mudah bentuk walaupun tanpa awning

❤Material Kain chiffon bubble

❤Double loop/ 2muka

❤Senang gosok, x renyuk pulak tu

❤Kain ringan dan lembut

❤Kelabuhan depan dan belakang lebih kurang sama

❤ Saiz  M dan XL

❤ Terdapat 11 pilihan warna menarik

Info : Ketinggian model 165cm

==========
INFO HARGA
==========
πŸ’–SAIZ XL

NP : RM 45
Promosi RM 39
Combo 3 helai RM 99

πŸ’–SAIZ M

NP : RM 39
Promosi RM 29
Combo 3 helai RM 79

POSTAGE :-
➡1 hingga 3 helai
RM8 SEM, RM10 Sarawak
RM 12 Sabah

Utk order.. boleh terus
klik link www.wasap.my/60192229255 dgn segera. Stok terhad tau..πŸ’–

View depan belakang
Tinggi model 165cm

Saiz xl


Saiz xl


Saiz xl


Saiz xl

Saiz xl


Saiz xl


Saiz xl


Saiz xl


Saiz xl


Saiz xl


Warna2 saiz xl


Warna2 saiz M


Model memakai saiz M


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...