GREEN DAY SALE 2016!!


Assalamualaikum wrt..

ALhamdulillah julung2 kalinya kami ingin memgadakan 
HARI JUALAN HIJAU @ GREEN DAY SALE 2016.

fokus kami hanya untuk peminat-peminat warna hijau. Warna-warna ke arah warna hijaudengan harga mampu milik dan berbaloi utk dimiliki. 

Offer ini kami buka hingga akhir bulan SepTEMBER 2016 shj.

JANGAN LEPASKAN PELUANG INI!!

Sila rujuk gambar dan keterangan di bawah gambar ya.

Sebarang tempahan dan pertanyaan , boleh terus whatsApp
Asmidar 019-222 9255 
for fast respon in shaa Allah.
** harga tertera belum termasuk kos pos 




Tudung Labuh Chiffon Layers Saiz L
BEST OFFER!! RM30.



Tudung Labuh Chiffon Layers Saiz L
BEST OFFER!! RM30.



Shawl Labuh Chiffon Bubble Saiz L
BEST OFFER!! RM35.



Shawl Labuh Chiffon Bubble Saiz L
BEST OFFER!! RM35.



Shawl Labuh Chiffon Bubble Saiz L
BEST OFFER!! RM35.


Shawl Labuh Chiffon Bubble Saiz XL
BEST OFFER!! RM35.



Shawl Labuh Chiffon Bubble Saiz XL
BEST OFFER!! RM35.


Shawl Labuh Chiffon Bubble Saiz XL
BEST OFFER!! RM35.


Shawl Labuh Chiffon Bubble Saiz XL
BEST OFFER!! RM35.



T
Shawl Labuh Chiffon Bubble Saiz XL
BEST OFFER!! RM35.


Shawl Labuh Chiffon Bubble Saiz XXL
BEST OFFER!! RM40.


Tudung Labuh Chiffon Layers Saiz XL
BEST OFFER!! RM35.


Tudung Labuh Chiffon Layers Saiz 2xL
BEST OFFER!! RM35.


Tudung Labuh Chiffon Layers Saiz L
BEST OFFER!! RM25.



Tudung Labuh Chiffon Layers Saiz 2xL
BEST OFFER!! RM25.



Tudung Labuh Chiffon Layers Saiz 2xL
BEST OFFER!! RM25.


Tudung Labuh Chiffon Layers Saiz L
BEST OFFER!! RM25.


Shawl Labuh Satin Saiz XL
BEST OFFER!! RM25.



Shawl Labuh Aniqah Saiz XXL
BEST OFFER!! RM35.



Tudung Labuh Denim Berdagu Saiz 2xL
BEST OFFER!! RM30.

Tudung Labuh Chiffon Layers XXL
BEST OFFER!! RM40


Tudung Labuh Chiffon Layers L
Corak Leopard
BEST OFFER!! RM25shj


Tudung Labuh Chiffon Layers L
Corak Leopard
BEST OFFER!! RM25shj

TERMA DAN SYARAT

*Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima sebut harga daripada pihak kami.*Sebarang pembatalan tempahan  boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda membuat tempahan.

* SERIOUS BUYER ADALAH SANGAT DIUTAMAKAN* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. 

Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus                                 WhatsApp Asmidar  019-222 9255.

Call tidak digalakkan. 

KERJASAMA YANG DIBERIKAN KAMI DAHULUI DENGAN UCAPAN TERIMA KASIH :)













LAST DEAL!! SHAWL LABUH TWIST ANIQAH XXL

bismillahirrahmanirrahim..

Assalamualaikum wrt

BERITA BAIK BUAT PARA PEMINAT KOLEKSI D'MAHLIGAI SCARF.
Pihak kami ada sehelai shj lagi Shawl Labuh Twist Aniqah bersaiz XXL.

SHAWL LABUH TWIST ANIQAH 2XL
HARGA ASAL: RM55 shj

HARGA LAST DEAL- RM45 SHJ TERMASUK KOS POS
FREE 1 PIN CUCUK 

KEISTIMEWAAN SHAWL LABUH ANIQAH XXL:-
♥ material lycra yang sangat selesa.
♥ kelabuhan 27 inci diukur dari bawah dagu
♥ kelabuhan depan/belakang shawl hampir sama.
♥ Soft awning yang dijahit bersama shawl menampakkan si pemakai lebih berkeyakinan.
♥ Mudah digayakan dalam masa yang singkat, hanya sekali pusing dan sematkannya di bahagian tepi muka dan shawl siap dipakai.

Berminat??
pm.asmidar.com
0192229255 ;)
asmidar.com
darulasmi2u.blogspot.com
------------------
CARA MUDAH MEMBUAT TEMPAHAN
Sertakan butiran Lengkap Nama,Alamat,No Hp,Email
serta Kod Tempahan ke
0192229255 melalui sms/whatsApp @ pm.asmidar.com
Sebut Harga akan diberikan selepas itu.
Terima Kasih :)
-------------------  


Review TUDUNG LABUH BERDAGU L CORAK ALFARO

Assalamualaikum wrt
Macam best jer!
Memang best pun!
♡♡♡♡

Antara yang paling disukai oleh offline customer kami. Katanya mudah! Sarung shj! 
Dh siap utk ke sek! Yang paling best tak perlu iron katanya.

Seronokkan apabila kita mendengarnya..memudahkan segala urusan ssrg. Ada yang mahu restock lagi.. tapi mak buyong sedang sarat tunggu masa nak bersalin, jadi kami fokus mana yang ada stok dahulu baru kami restock yang baru ya.

Untuk yang READY STOCK ni ada JUALAN FLASH SALE!! RM25 shj sehelai untuk saiz L.
Harga yang sangat BERBALOI utk dimiliki. Harga MAMPU MILIK utk ANDA MILIKI.

Boleh juga dihadiahkan utk ibu tersayang, isteri tersayang @ kawan-kawan tercinta. ♡♡♡
Dalam gambar di bawah Model mengayakan Tudung Labuh Corak Berdagu Saiz L Alfaro.


Jika anda ragu-ragu? Kena cuba1 helai dahulu baru tahu keselesaan tudung labuh berdagu ini.
Tudung Labuh Berdagu ini tak perlu memakan masa yang sangat lama untuk memakainya. Hanya perlu sarungkan sahaja. MUDAH & RINGKAS!!

Tak perlu risau untuk kekemasan kerana  ianya TIDAK PERLU DIGOSOK.

Tudung Labuh Berdagu ini awning nya juga lembut. Awning drp cotton tebal yang selesa dan sejuk dipakai. Mesra Solat. Boleh dijadikan anak tudung ketika solat.

Tudung Labuh Berdagu ini mesra solat sbb berdagu tau! ;)

Jom apa lagi... cepat-cepatla cuba tudung labuh berdagu ini sementara harga promosi masih berjalan.

sila klik STOK TERKINI untuk melihat stok warna yang masih ada 

Untuk pertanyaan dan order boleh whatsApp Asmidar 019222 9255 for fast respon.
 Call tidak digalakkan.
** harga belum termasuk kos pos ya


♡ BLACK ITU MENAWAN ♡

Assalamualaikum wrt..

Para Peminat Warna Hitam jom cuba shawl Labuh Mina Moss Crepe hitam ini. 
Terdapat pilihan awning yang berbeza bergantung kepada saiz yang ada. 

Shawl ini sangat istimewa kerana awningnya dijahit bersama. Soft Awning lembut drp kain denim yang mudah dibentuk. Tidak perlu risau kemek dan patah.

Material moss crepe juga kainnya sejuk. Minimal iron. Tak perlu berusah payah utk iron. Mmg sesuai sgt utk para isteri yang bekerja. Jimat masa anda! Hihi

Warna HITAM ini sememangnya menjadi pilihan pertama untuk disesuaikan kepada mana-mana baju pilihan anda. Para ibu yang selalu bergelut dgn anak2 comel juga dpt menimalkan kekotoran pada pakaian terutamanya pada majlis kenduri kendara.
HITAM - Nampak lebih kemas dan lebih berkeyakinan.

Dan yang lebih menarik lagi Shwal Labuh ini Mesra dan senang dipakai. Anda hanya perlu:-
1. Sarungkan 2x.
2. Siap

Mudah!Jimat Masa! Cantik! Ringkas!
Untuk tempahan dan pertanyaan
WhatsApp 0192229255 utk balasan pantas in shaa Allah.
Call adalah tidak digalakkan.

Sila klik disini untuk melihat STOCK XL
Sila Klik disini untuk melihat STOCK L


Saiz xl-awning corak abstrak


Saiz xl-awning corak batik



Saiz L-awning cheker



saiz L-awning batik


saiz L-awning abstark 

Kelebihan Tudung Labuh Twist Berdagu Nur Butterfly

Assalamualaikum wrt..

Apabila model menggayakan free style Tudung Labuh Twist Nur Berdagu Butterfly nampak sopan dan bersahaja kan. Selalu gambar-gambar di studio. Gambar model kali ini nampak sedikit kelainannya. Bayangkan macam kita yang sedang memakainya semasa melakukan aktiviti luar rumah. Hihi

Banyak kelebihan bila anda membeli Tudung Labuh Twist Nur Berdagu Butterfly ini.
Untuk Para Peminat Tudung Twist Butterfly haruslah mencubanya kerana ianya:-
Diperbuat daripada material cotton denim yang selesa dan sejuk apabila dipakai.
design berpenutup dagu yang sangat mesra solat.
awning yang dijahit bersama. Awning daripada material denim yang lembut tetapi mudah dibentuk. Tidak perlu risau awning rosak @ patah.
Bersaiz Free Saiz. Kelabuhan antara 21-25inci bergantung ketinggian dan cara pemakaian seseorang. Badan bersaiz kecil adalah amat digalakkan utk memakai (tidak melekap).  Jika anda bersaiz agak besar, boleh buat scallop di bahagian hadapan untuk mengurangkan lekapan.

CARA MEMAKAINYA:-
Ada perlu sarungkan kemudian pusingkan sama ada ke kiri @ ke kanan mengikut keselesaan anda. Kemudian pinkan sekali shj.

SANGAT MUDAH & CEPAT!!

Untuk melihat STOK TERKINI Tudung Labuh Twist Nur Berdagu Butterfly. 


Untuk melihat Testimoni Tudung Labuh Twist Nur Berdagu Butterfly. Sila Klik
TESTIMONI TWIST NUR

Untuk melihat PROMOSI TERKINI.
BUY 3 ONLY RM100 + FREE BROOCH BLINK2..
Sila Klik PROMOSI TERKINI TWIST NUR

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan, 
boleh terus whatsApp asmidar di talian 0192229255. 

Terima kasih :) ♡ 









ANTARA FEEDBACK POSITIVE DARIPADA PELANGGAN :-

TESTIMONI 1



TESTIMONI 2




BUY 3 PCS
FREE 1 BROOCH BLINK2 (BATU TIDAK MUDAH TANGGAL)

KELEBIHAN TUDUNG LABUH DECOT PUTIH SAFAA (UMRAH/HAJI)

Assalamualaikum wrt..

Alhamdulillah.. harini rajin sedikit nak update status blog. Walaupun mingguni agak letih, anak demam kemudian suami demam.. dh siapkan kerja-kerja rumah dan anak2 sambil2 itu kita update blog. (Bukan selalu dpt buat mcmni.. kkdg sebab letih sgt jadi tak boleh nak lelapkan mata.. time ni lah mcm2 idea datang, tambah2 baby dlm perut pun asik menendang je.hihi.. alhamdulillah)

Harini nak cerita tentang Kelebihan Tudung Labuh Dedot Putih Safaa (Umrah/Haji).
Ianya di perbuat daripada material denim cotton (DeCot), kainnya yang tidak jarang walaupun warna putih tau, kainnya tebal tetapi sejuk apabila dipakai, ianya juga tahan lasak dan yang paling penting ianya tidak melekap! ;)
Susah nak dapatkan material mcmni. Ini bukan kain lycra atau moss crepe! ;)

Kos pembuatannya juga agak mahal tetapi ianya jual dengan harga yang sangat berpatutan.

Harga mengikut Saiz adalah seperti Berikut:-
Saiz XXL - RM59 (stock available)
Saiz XL - RM54 ( stock available)
Saiz L - RM48 (akan restock selepas raya haji ya. Stay tune)
**harga belum termasuk kos pos

Tudung Labuh Berdagu DeCot ini juga sangat sesuai digunakan ketika musim haji dan umrah.

Jom Cuba sehelai @ hadiahkan kepada insan istimewa terutamanya kepada bakal haji /umrah. Pasti mereka tersenyum riang apabila memakainya. ♡♡♡

Sila klik di sini untuk membaca lagi tentang ke Tudung Labuh Decot Putih Safaa
Untuk Testimoni para pelanggan boleh baca dan klik di TESTIMONI
Sila klik di sini untuk melihat Tudung Labuh Berdagu Decot Mecca XL
Slik klik di sini untuk melihat Tudung Labuh Berdagu Decot Mecca XXL
Sila klik di sini untuk melihat Tudung Labuh Berdagu Decot Mecca L
Sila klik di sini untuk Tudung Labuh Berdagu Decot (full warna hitam) yang bakal restock selepas RAYA HAJI 2016.


Untuk order dan tempahan boleh terus whatsApp Asmidar 019-222 9255





ANTARA TESTIMONI DARIPADA PELANGGAN YANG BERPUAS HATI :- 

TESTIMONI 1 

TESTIMONI 2

Intai-intai Tudung Labuh Berdagu XXL AL-HAJJ

Assalamualaikum wrt..

salam jumaat yg mulia..

Moga hari jumaat ini memberikan keceriaan dan kebaikan utk kita semua..
Sebelum tu jomla kita tengok gambar model tu menggayakan Tudung Labuh Berdagu Al-Hajj XXL. Cantik dan Sopan kan. Tu belum cerita materialnya lagi.

Material Tudung Labuh Berdagu Al-Hajj ini diperbuat daripada kain cotton denim. Yang memang sejuk dan selesa apabila dipakai sepanjang masa. Sangat sesuai utk bakal haji dan umrah dan juga utk kegunaan seharian kita sepanjang hari.

Pembelian yang SANGAT TEPAT & BERBALAOI APABILA ANDA MEMBELINYA. Ianya juga bagus untuk dijadikan HADIAH utk insan tersayang sebagai kenangan terindah buat mereka.
♡♡♡♡

Kalau tak percaya...kenalah beli dan cuba sehelai... hihihi

Harganya hanya RM54 shj utk saiz XXL

PROMOSI EIDULADHA 2016
PEMBELIAN 3 HELAI KE ATAS FREE POS SEMENANJUNG MALAYSIA.
Untuk SABAH/SARAWAK hanya perlu tambah kos POS RM5 shj.

JIMAT DAN BERBALOI!
Untuk melihat stok yang masih ada sila klik 

untuk sebarang pertanyaan dan order, 
sila whatsApp Asmidar 0192229255.
Hulu Langat,Selangor..
Terima Kasih :)

INNER LACE COTTON *new arrival 2016

Assalamualaikum wrt

Salam jumaat yang Mulia..

Ada tak yang sedang mencari Inner?

Inner ini super selesa tau!

Kerana apa ya? Sbb ianya drp cotton.
Ada lace dijahit bersama di atasnya.

Anak2 pun suke dan selesa memakainya.
Emak2 pun suke. Sangat selesa dipakai. 

Boleh juga digunakan ketika menunaikan solat. Ramai yang kata selesa tau..

Kalau tak percaya... jomla cuba 1.

Kami beri harga kasih sayang ♡♡♡

BEST OFFER!! HARGA PROMOSI!!
1 pcs Rm10 shj. ( belum termasuk kos pos)

SANGAT MURAH! JIMAT! BERBALOI!

Untuk order,
Boleh terus whatsApp 0192229255

Notis pengeposan POS LAJU SEMPENA AIDILADHA 2016

Assalamualaikum wrt.

Buat para pelanggan yang dikasihi lagi disayangi,

Untuk makluman semua...
Sekarang ini POS LAJU akan mengambil masa dlm 2-4hari utk brg smpai ke tangan anda.

Bagi pihak kami,tidak dapat janji bila barang boleh sampai.
L Apa yang kami boleh buat ialah,kami akan pos pada hari yang sama sekiranya pembayaran sebelum 12noon (HARI BEKERJA) in shaa Allah.

Apa2 pun kami berdoa semua segala urusan  dipermudahkan. Pihak kami cuba utk memberikan perkhidmatan terbaik utk anda in shaa Allah.

Terima Kasih buat para pelanggan yang selalu berurus niaga dengan AUFI NIAGA.  Moga segala urusan di berkati Allah.. aamin.

AUFI NIAGA
08.09.2016

BEST OFFER!!! SHAWL TWIST LABUH ZHORFAN XL & L

Bismillah..

Assalamualaikum wrt..

PEMINAT SHAWL TWIST LABUH ZHORFAN L & XL ADA 3 WARNA UNTUK ANDA MILIKI. Stok Terhad ya! Hanya ada warna ini shj tau ;)

JANGAN LEPASKAN PELUANG INI

HANYA TINGGAL 3 HELAI SAHAJA!!!
HANYA TINGGAL 3 HELAI SAHAJA!!!
HANYA TINGGAL 3 HELAI SAHAJA!!!

HARGA OFFER !!
STOCK CLEARANCE XL-RM45 ONLY
STOCK CLEARANCE L-RM42 ONLY
FREE GIFT -PIN CUCUK yang comel ♡

JOM WhatsApp 0192229255 sekarang!!
JOM WhatsApp 0192229255 sekarang!!
JOM WhatsApp 0192229255 sekarang!!

TERMA DAN SYARAT

*Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima sebut harga daripada pihak kami.

*Sebarang pembatalan tempahan  boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.

* SERIOUS BUYER ADALAH SANGAT DIUTAMAKAN

* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. KERJASAMA YANG DIBERIKAN KAMI DAHULUI DENGAN UCAPAN TERIMA KASIH :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...